Szerelmes filmek sokaságával készült a Netflix Bálint-napra (VIDEÓK)

2024. február 14. 09:54

A Netflix mindenkire gondolt.

2024. február 14. 09:54

Szerelmes filmek sokaságával készült a Netflix Bálint-napra. Akik kedvelik az efféle szórakozásokat, bőséges választékot találnak a kínálatban. A szolgáltató pedig még premierekkel is kedveskedett mind az egyedülállóknak, mind a pároknak.

A Soweto Love Story 

A komikus szerelmi történet szerint egy anya kétségbeesetten vágyik három egyedülálló fia házasságára, és, hogy valamiképpen ösztönözze őket, megígéri, azé lesz a háza, aki elsőnek megházasodik. A fiataok között eszeveszett verseny kezdődik.

Főszereplők: Lunga Shabalala, Duduzile Ngcobo, Zenzelisphesihle Sparky Xulu.

Good Morning, Verônica

Harmadik évadjához érkezett a Jó reggelt, Veronika! sorozat. A brazil misztikus krimiszéria hőse egy perifériára szorult zsaru, aki ragadozókra vadászik különféle randioldalakon. Egy nem túl szép napon azzal szembesül, hogy felesége szörnyű titkot hordoz. 
A fő szerepekbenTainá Müller, Rodrigo Santoro és Maitê Proença látható.

The Heartbreak Agency

A német romantikus mozi főhőse, Mária segít megtört szívű klienseinek leküzdeni a szomorúságot. Ügynökségében az egyedülálló anyuka mindenki szívfájdalmára megtalálja a tökéletes gyógyszert. Ám egy ügyben a dolgok váratlan fordulatot vesznek. 

A főbb szerepekben: Rosalie Thomass, Laurence Rupp, Cora Trube.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tacsi68
2024. február 15. 06:48
KÖSZÖNÖM HOGY NEM VALENTIN!!!!!íGY KELL EZT!!!! iGEN EZ A MIÉNK BÁLINT NAP!!!!
Roadkill
2024. február 15. 01:26
az utóbbi idők egyik legjobb húzása volt, hogy lemondtam a netflix és hbo előfizetésem, dögöljenek meg ezek a tetű libernyákok
OneiroNauta
2024. február 14. 15:42
Volt köztük normális hetero párokról készült film is?
nempolitizalok-0
2024. február 14. 13:01
Nem vagyok előfizetője, nem is leszek, ez a Netflix egyrészt ritkaszar, másrészt ami ott a lényeg az ingyen is elérhető.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!