Megérkezett Orbán Viktor ajándéka Törökországba

2024. február 28. 17:49

Már a török kancák között hódít Főúr – közölte a hírt Lázár János.

2024. február 28. 17:49

A mezőhegyesi „szupermén” istállóváltása megtörtént. Már a török kancák között hódít Főúr – közölte a hírt Lázár János építési és közlekedési miniszter Facebook-on.

Mint ismert, a Magyar-Török Felső Szintű Stratégiai Együttműködési Tanács legutóbbi ülésére érkezett december közepén Budapestre Recep Tayyip Erdoğan és delegációja. A tárgyalást követően kölcsönös ajándékozásra került sor a két vezető között. 

Erdogan egy Togg márkájú gépjárművet, míg a magyar miniszterelnök a Mezőhegyesi Ménesbirtok egyik lovát adta török partnerének. 

„Ez jó üzlet volt. 1 lóerőért cserébe 435. Isten hozta, Erdogan elnököt Magyarországon!” – kommentálta a lóerőcserét Instagramon Orbán Viktor. 

Főúrról itt tekintheti meg a legfrissebb fotókat:

Nyitókép: Lázár János Facebook-oldala

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mreinstand-2
2024. február 29. 00:05
Csak a ló érkezett, a faszát meghagyta a magyaroknak.
csapláros
2024. február 28. 22:46
Ugandai Bubu 2024. február 28. 20:11 ..."Adjuk a lovat türk-kipecsak müzlem tezsvírünk alá."... Már hogy a picsába nem adnánk, bazdmeg!? Persze ez NEKED büdös, mert, hogy ettől MÉG NAGYOBB tüske vagyunk a nyugati liberálnácik körme alatt. Sokkal kevésbé vagyunk ZSAROLHATÓK, hogy hogyan is basznának ki bennünket innen, vagy onnan, mert cserébe megkapják a lovaink lengő lófaszát... Kac-kac...
csapláros
2024. február 28. 22:41 Szerkesztve
mreinstand-2 2024. február 28. 21:20 ..."Lovat ajándékozni megalázkodás. "... Tudjuk, te csak a fejét küldenéd el (jó nyugati szokás szerint), hálából, hogy a török segít a magyar honvédség felfegyverkezésében, saját gyártású ÖNKÖLTSÉGI áron, meg, hogy utat nyitott a Türk Államszövetségbe ezzel is segítve az orosztól való függés lazítását és hogy ne legyünk TÚLSÁGOSAN lekötelezve az újgyarmatosító Kínának sem, azaz É- és Dél- valamint K-Ázsia mellett megvan a lehetőségünk Közép-Ázsiában is megvetni a lábunkat... Bassza a csőröd, hogy VAN és LESZ KIÚT, ha az Uniónak csúfolt LIBERÁLNÁCI birodalom, amely ezerrel akarna gyarmatosítani minket, összeomlik!
csapláros
2024. február 28. 22:30 Szerkesztve
Tommaso 2024. február 28. 22:05 ..."a 10000 forint alatti nyugdijasoknak mikor ad valamit ertekes ajandekot ez a magyargyulolo felcsuti fereg?"... Ha nem lennél olyan hülye, mint amilyen lusta, magyarul sem értő balfasz magyargyűlölő renegát, hogy irtózol a magyar hírektől, mint ördög a szentelt víztől és az info morzsákat KIZÁRÓLAG a Mandiból, a fórumozóktól lopkodod össze, akkor nem kérdeznél hülyeséget! Helyette TUDNÁD (de miért is, mert ha tudnád, akkor is LETAGADNÁD bazdmeg), hogy az általad hiányolt "ajándék"' jövő évre fog elkészülni! Ez nem olyan amit nálatok Lidl-ben utánatok vágnak, csak, hogy fizess érte húgyagyú! Miután MINDEN összefügg MINDENNEL, hát, össze kell passzítani a készülő ÚJ nyugdíj rendszert annak minden belső és KÜLSŐ (pénzügyi-gazdasági, szociális-társadalmi, stb.) elemével, feltétel rendszerével!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!