Érdemes lehet kerülni ezt a hidat, ha munkába siet Budapesten

2024. február 13. 08:02

Negyven napig tartó sávlezárás kezdődött.

2024. február 13. 08:02
null

Február 12-én 9:00 órától kezdődően az Árpád híd Pest felé tartó oldalán, a margitszigeti lehajtót követő szakaszon egy sáv folyamatosan zárva lesz dilatációcserék miatt. A közúti forgalom napközben két sávon haladhat majd, 30 km/h-s sebességkorlátozással – írta meg a vezess.hu.

Negyven napig tartó sávlezárás kezdődött.

Este 10 és reggel 5 óra között további egy sáv lesz lezárva a híd Pest felé tartó oldalán, szintén a margitszigeti lehajtót követően. A sávlezárásokra előjelző táblák hívják majd fel a figyelmet. A munkálatok várhatóan negyven napig tartanak.

A Budapest Közút megbízásából tavaly ősszel több helyszínen zajlottak dilatációjavítások és hídszigetelési munkálatok a fővárosban, többek között az Erzsébet híd pesti és budai hídfőjénél, valamint a Kacsóh Pongrác úton.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép:  MTI/Máthé Zoltán

 

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szutykok
2024. február 13. 08:35
❤️ S­z­­­i­­­a­­s­­z­­t­o­k­­ ­f­­i­­ú­­k­­!­­­ ­­­N­­é­­­z­d­­­ ­­m­­e­­­g­ ­­a­z­­ ­ú­j­ ­m­e­­­z­t­­­e­l­e­­­n­­ ­k­­­é­­­p­­e­imet ­­­i­t­t 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!