Anarchisták tüntettek illegálisan Palesztina mellett Budapesten

2024. február 03. 09:45

„Éljen a forradalom, éljen Palesztina népe!” – skandálták.

2024. február 03. 09:45
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt, az angyalföldi Teve utcában vonultak utcára hazánkban élő palesztinok és velük szimpatizálók, mint a szélsőbaloldali Mérce beszámolójából kiderül, az anarchista Varjú Kollektíva is köztük volt. Korábban betiltották a terroristapárti tüntetéseket. 

A megmozdulás elején a szervezők angol és magyar nyelvű beszédben emlékeztettek rá, hogy eddig hiába próbálkoztak különféle tüntetések szervezésével az izraeli hadműveleteket elítélők, mindig ellehetetlenítették őket. 

Az eseményt visszanézheti ide kattintva.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook-videó

Összesen 267 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. február 04. 08:44 Szerkesztve
"szeekely feb03. 12:59 csapláros: »Mi a fasztól kéne félni amikor MOST béke és biztonság van???« Akkor miert is kell betiltani a beketunteseket?" Olvasd el itt az első néhány linket: https://www.police.hu/kereses?q=k%C3%B6zrend+v%C3%A9delm%C3%A9ben "A rendőrség azt írja, a Hamász terrorszervezet és Izrael között folyó fegyveres konfliktus kapcsán jelentett be gyűlést egy magánszemély november 22-ére, Budapest II. kerületében, aztán hozzáfűzték, hogy »a hasonló megmozdulások Európa és a világ számos városában erőszakba torkolltak a közelmúltban« . Így a rendőrség szerint a november 22-i gyűlés »Magyarországon is veszélyeztethetné a közrendet, a közbiztonságot és a jelenlévők testi épségét« , ezért úgy döntöttek, hogy a gyülekezési törvény alapján megtiltották a gyűlés megtartását."
survivor
2024. február 03. 21:54
Janika50 A kínai jobb ?? A vilag lingua francaj-a az angol... A közepkorban a latin volt.
Janika50
2024. február 03. 21:03
Az összes szemitát kiutasittani, a magyarokat súlyos pénzbüntetésre itélni. Ha nem fizet, vagyonelkobzás tőlle, a liberálbolsi pereputtyától. Miért? Mert nem csak magyar nyelven irt tálákkal tüntettek. Itt még ez a hivatalos nyelv. Bármely országba mentem, -száz feletti a számuk- minimum a legfontossabbakat, a köszönést, üdvözlést, köszönetet megtanultam az adott ország nyelvén. Nemúgy youúszpikinnnglis?, hanem a minimális udvariassági szabélyokat betartva. Nem sajnáltam rá az időt, energiát. Egy kivétellel, ez az angolnyelv. Amig tanultam, már minden percét bánom. A globális elnyomás, elbutittás, kifosztás első és legfontossabb eszközének tartom-
2024. február 03. 20:21 Szerkesztve
Na, akkor szépen be lehet ültetni őket a moziba és levetíteni nekik azt a bizonyos dokumentumfilmet az október 8-i vérfürdőről, aztán, akinek van kedve, menjen utána tüntetni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!