Visszavonták a riasztásokat, betoppant a tavasz: 15 fok is lehet csütörtökön

2024. január 18. 11:12

Szerda este visszavonták a tartós ónos eső veszélye miatt kiadott másodfokú (narancs) riasztásokat.

2024. január 18. 11:12

A Köpönyeg előrejelzése szerint csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég, de főleg délnyugaton előbukkanhat a nap. Többfelé számíthatunk záporesőre. Délelőtt a DNy-i, délutántól az ÉNy-i szél erősödik meg. Viharos széllökések is lesznek.

10-15 fokos tavaszias enyheség lesz.

Szerda éjszaka pedig visszavonta a tartós ónos eső veszélye miatt kiadott másodfokú (narancs) riasztásokat a HungaroMet Nonprofit Zrt. szerda este.

A meteorológiai szolgálat délután Pest, Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye egyes járásaira adott ki másodfokú (narancs) riasztást tartós ónos eső veszélye miatt. Estére azonban mindenhol visszavonták a másodfokú riasztásokat.

Az MTI-hez eljuttatott előrejelzés szerint az ország keleti, északkeleti részén még folytatódik a csapadékhullás, amelynek halmazállapota északon helyenként ónos eső, másutt eső lesz.

(MTI)

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cccbasatu
2024. január 19. 11:24
Kinéztem az ablakon és szakad a hó!Szóval hol is van az a tavasz?Kirendelte ezt a cikket?
hátakkor
2024. január 18. 13:44
Nem lett annyi. Fél napra is nehéz megjósolni a klímaváltozást előre..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!