„Menthetetlen vagy, egy notórius hazudozó, egy örök mártír” – VV Zsolti ismét beleszállt Tóth Gabiba

2024. január 20. 13:47

Az influenszer nem bírta megállni, hogy ne szóljon hozzá a Tóth Gabival készült hosszabb lélegzetű Mandiner-interjúhoz.

2024. január 20. 13:47

VV Zsolti videója elején kijelentette, hogy Tóth Gabiról beszélni ciki, kínos, majd fél órán keresztül mégis ezt tette. Részben azért, mert az énekesnő az egyik kritikusának nevezete az egykori ValóVilág-szereplőt a Mandinernek adott interjúban.

VV Zsolti abban a pillanatban tudta, hogy reagálnia kell, s ahogy a videójában fogalmazott: „selymes kezével rámarkolt a golyóimra és azt mondta, szedjél szét Zsolti, szedjél szét!”

A videóban VV Zsolti hazugnak nevezte Tóth Gabit: „Te pontosan tudod, hogy hazudsz! Menthetetlen vagy, egy notórius hazudozó, egy örök mártír.” Nem mellékesen azt is megtudhattuk, VV Zsolti Szoboszlai Dominik és Justin Bieber meztelen fotóin kívül kevés dolgot jegyez meg…

Nyitókép: YouTube

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apik
2024. január 24. 16:17
Sajnos TG mosdatasa folyik, es ez bizony sulyos kovetkezmenye lesz a valasztaskor. Nem ertem, hogy a fidesz media nem latja ezt, hogy alljanak mar le! Parttol fuggetlenul az emberekben meg ott van az erkolcs, es bizony T G. most nagyot hibazott, amivel magaval rantja a fideszt is ha nem ter eszhez a mosdato media. En szoltam….
Welszibard
2024. január 20. 21:00
Ez még mindig itt van? Ez a csíra azt hazudta tavaly, hogy ha a Fidesz győz a választásokon, akkor ő elhúz innen örökre. Ehhez képest még most is itt rontja a levegőt.
madas
2024. január 20. 18:32
Szoboszlai helyében messziről kerülném a buzi Zsoltikát.
Tukacsincsilla
2024. január 20. 17:58
"Menthetetlen vagy, egy notórius hazudozó, egy örök mártír", mondja az, aki speciális szexuális igényűként, ezt mint mentelmi jogként felhasználva teszi érinthetetlenné magát, s e mögé bújva gyaláz és gúnyol másokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!