Így húzz hasznot az Orbán-gyűlöletből!

2024. január 04. 11:38

Egy nagyon fontos kritérium van: mindig a kormányt és a miniszterelnököt kell támadni.

2024. január 04. 11:38
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A baloldal forradalmi, anarchista logikája mögött valahogy mindig megtalálható a pénz, az üzlet. A terv olyan egyszerű, mint egy faék. Végy egy mondvacsinált eszmét, tűzd a zászlódra, jó hangosan szajkózd, szervezz tüntetéseket, a baráti médiumok, fórumok visszahangozni fogják, plusz érkezik az ideológiai (és még egyéb is) támogatás külföldről. Egy nagyon fontos kritérium van: mindig a kormányt és a miniszterelnököt kell támadni. NoÁr, a vérbalos megmondóember ebben az élen jár. Korábban megírtuk, amikor bemutatta a tenyerére festve a kiállás jelét, az új szimbólumot, a piros felkiáltójelet. Nagyon szép és frappáns ötlet volt. Igazi forradalmi.

A dolgot azonban egy kicsit árnyalta, hogy azonnal elérhetők lettek az új szimbólummal ellátott termékek a NoÁr-mozgalom internetes áruházában. Bizonyára azért lett ez az új jel kitalálva, mert a kockás inget nem lehetett olyan jól megpörgetni a NoÁr-webshopban, ahol egyébként van minden, mint a búcsúban. Például jó kis NoÁr kapucnis pulcsi, uniszex, 17 ezer forintért.

De akinek melege van, az vehet akár NoÁr pólót is, szintén kiállásszimbólummal, potom pénzért, 12 ezer forintért.”

Fotó: MTI/Mónus Márton

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tizennyolcfok
2024. január 04. 14:02
"Így húzz hasznot az Orbán-gyűlöletből!" mondja az, aki abból él (közpénzből), hogy az ellenzéket gyűlöli. balfasz csépányi.
Ez D-dúr és e-moll
2024. január 04. 13:10
Csépányi Balázs! Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű! Ne mondd, hogy neked nincs orbános pólód a hobbista webshopból! https://hobbistawebshop.hu/
CirmoS
2024. január 04. 13:05
Ez a Noár nevű sötét bugris el is szólta magát, hogy Alinsky módszerrel akarnak próbálkozni! Innentől még van pofája szerepelni?... ezek tényleg nem veszik észre, hogy a magyarok utálják a fajtájukat?! Ja, hát persze Noár is cseléd, muszáj teljesíteni amire a gazdik felbérelték!..
II.baljoska61
2024. január 04. 12:41
"....az ellenzéket folyamatosan támadni kell, ellenségképet kell felépíteni, veszélyt kell megfogalmazni, patás ördögöt kell a horizontra rajzolni, és utána ezt az ellenséget, ezt az ellenségképet meg kell vádolni a legképtelenebb vádakkal."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!