Orbán Szoboszlairól: Kevesebb magyar játszott a Liverpoolban, mint ahány miniszterelnöke volt hazánknak (VIDEÓ)

2023. december 13. 08:40

Íme, a kormányfő személyes vallomása a magyar világklasszisról!

2023. december 13. 08:40
null

Ahogy megírtuk, exkluzív podcast interjút adott a miniszterelnök a Mandinernek. A kormányfőt kérdeztük Ukrajna uniós csatlakozásáról, a Zelenszkij-találkozóról, Ursula von der Leyenről, a szuverenitásvédelemről és Szoboszlai Dominikról is.

Orbán Viktor most a Facebook-oldalán osztotta meg a Szoboszlairól szóló részt az interjúból. Kérdésre elmondta, hogy már találkozott a Liverpool sztárjával, pár évvel ezelőtt és váltott vele pár szót Telkiben. 

„Diszkrét viszonyom van Dominikhoz is, de

 ő a király, tehát itt nincs kérdés. Magyar miniszterelnökök jönnek mennek,

Liverpoolban kevesen játszottak Magyarország polgárai közül, kevesebben játszottak a Liverpoolban, ráadásul olyan elismertség mellett, mint ő, mint ahány miniszterelnöke volt Magyarországnak. Úgyhogy nem az a kérdés, én mikor találkozok vele, hanem ő mikor hajlandó majd velem találkozni.”

Ezt is ajánljuk a témában

Mutatjuk a részletet:

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lájkbajnok
2023. december 13. 11:07
Tehát nem állt szóba a csúti téesz elnökkel. Jól tette.
Pernahajder
2023. december 13. 09:36
Mimagyarok! Magyarország legszentebb helyén, a Mersey partján, egy perces néma térdepléssel adózzunk a tömegsport Buddhájának tiszteletére!
véna
2023. december 13. 09:19
Érdekes lenne a miniszterelnököknek is egy transfermarkt érték.
Búvár Kund
2023. december 13. 08:52
És milyen igazat szólt megint!👏👏😁😁😁
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!