Hétköznapi csoda: hathetes csecsemő életét mentették meg az M3-as autópályán

2023. december 22. 16:53

Kovács Márk zászlós és az apuka versenyt futottak az idővel, szavak, gondolkodás és megállás nélkül tették, amit a mentésirányító mondott.

2023. december 22. 16:53

A Pest vármegyei rendőrség Facebookon osztott meg egy lélekemelő történetet, melyben egy hathetes gyermek életét mentették meg az M3-as autópályán

A bagi lehajtónál szaladt a rendőrökhöz csütörtökön egy kétségbeesett apuka, aki mozdulatlan hathetes gyermekét tartotta karjában. A gyermek nem lélegzett. Kovács Márk zászlós mentőt kért a helyszínre, majd ő és az apuka versenyt futottak az idővel, szavak, gondolkodás és megállás nélkül tették, amit a mentésirányító mondott: arcot, szájat fújtak, mellkast dörzsöltek. 

Egészen addig, amíg néhány perccel később meg nem hallották a tonnás követ vállukról legurító gyermeksírást! A világ összes férfija közül minden bizonnyal ők örültek a legjobban ezeknek a hangoknak és azt kívánták, a fiatalúr soha ne hagyja abba!” 

– írták bejegyzésükben.

Az M3 autópályán leszálló mentőhelikopter orvosa megvizsgálta a babát, majd kórházba vitték. Márkot hét és négyéves gyerekei várták hazatértekor nagy lelkesedéssel: „Itt van Apa, a hős!” 

A teljes történetet itt olvashatják el:

Nyitókép: Facebook
 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2023. december 22. 19:36 Szerkesztve
Gratulálok, szép munka! Az apának is magas rangú patrónusa lehet odafenn, hogy egyáltalán észrevette, hogy baj van.
2023. december 22. 19:28 Szerkesztve
Z. Bodog, Békés Karácsonyt a csodát megélő, cselekvő összes résztvevőnek!!! 💯🎄😊👏💤
2023. december 22. 19:28 Szerkesztve
...
formaegy-2
2023. december 22. 18:53
Jó egészséget! Kellemes ünnepeket! Nem tudom mi lehetne a megoldás, de felháborító ami az utakon folyik! Az autópályákról már ne is beszéljünk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!