Megtudtuk, mire számíthat az ATV rendszeresen elkéső műsorvezetője

2023. november 13. 15:28

Több napig is eltarthat a Gajdos Tamással, az ATV műsorvezetőjével szemben a rendszeres késései miatt indított fegyelmi eljárás – értesült a Mandiner.

2023. november 13. 15:28

Elindult a belső fegyelmi eljárás Gajdos Tamással, az ATV műsorvezetőjével szemben, aki vasárnap nem érkezett meg a műsorkezdésre az eredetileg általa vezetett ATV Híradóba. Ez már nem az első alkalom volt, hogy Gajdos lekéste a saját műsorát. A csatorna belső vizsgálata, és a műsorvezetővel szemben indult eljárás várhatóan napokig is eltarthat – értesült a Mandiner. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nem érkezett meg időben vasárnap a 17 óra után kezdődő ATV Híradóba Gajdos Tamás, az adás műsorvezetője, ezért kollégájának, György Gabriellának kellett helyettesítenie. Mivel már nem ez volt az első eset, hogy Gajdosnak nem sikerült időben érkeznie, azonnali fegyelmi eljárást indítanak ellene. A Media1 értesülései szerint Gajdos elfelejtette, hogy be kellett volna mennie dolgozni. Az ATV munkatársai Balassagyarmaton érték el a műsorvezetőt, aki a nagy távolság miatt akkor már nem tudott beérni. 

Mivel nyáron már többször is elkésett a híradóból, azonnali fegyelmi eljárás indul ellene. A Blikk megkereste a műsorvezetőt, aki azt mondta, egyelőre nem akar nyilatkozni, a napokban beszéli át a vezetőséggel a történteket, utána ad bővebb tájékoztatást. 

A Mandiner úgy tudja, nem várható, hogy a legsúlyosabb retorziót alkalmazná az ATV, vagyis elbocsájtaná Gajdos Tamást.

A vasárnapi incidenst megelőzően júniusban fordult elő, hogy nem jelent meg időben a munkahelyén Gajdos Tamás, így Rónai Egonnak kellett levezetnie az ATV híradóját.

„Nos, ez is megesett. Gajdos Tamás barátommal történt egy kis malőr, elveszett a téridő-kontinuumban, de majdnem jókor meglett: kedvesen integetett, miközben helyette vezettem a kora esti ATV Híradót. (Különben bárkivel megeshet!) Én nagyon élveztem – remélem, másoknak sem okoztam a beugrásommal csalódást!” – írta a nem várt okotatását követően Rónai Egon a hivatalos közösségi oldalán.

A bejegyzéshez Gajdos Tamás is hozzászólt. Előbb köszönetet mondott Rónai Egonnak, akit remek kollégának nevezett, majd bocsánatot kért azoktól, akiknek csalódást okozott a késéssel.

Már egyszer megvált a késései miatt a műsorvezetőtől az ATV

Gajdos Tamásnak 2013-ban távoznia kellett az ATV-től. A műsorvezető akkor is a híradót vezette, de elkésett, ezért a 25 perces műsor végül csak 14 percben került adásba. Akkor az ATV hírigazgatója, Németh Szilárd azt közölte, a műsorvezetőnek még az anyagok felkonfját sem volt ideje alaposan végigolvasni. Gajdos azzal védekezett, hogy túlvállalta magát, ezt követően közös megegyezéssel szerződést bontottak a csatornával. Három év szünet után, 2016-ban tért vissza a műsorvezető a csatornához.

Nyitókép: Gajdos Tamás Facebook-oldala

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. november 13. 16:31
EGYÉBKÉNT nem gondoltam, hogy egyáltalán hozzászólok ehhez a témához, DE MIUTÁN ma már a MANDINER a harmadik oldal - melyeken én olvastam - melyik foglalkozik ezzel, csak megtettem.
gyaloggos
2023. november 13. 16:28
AZT meg nem gondolom, hogy a NÉZŐKET különösebben érdekli, hogy GAJDOS, vagy NEM GAJDOS olvassa fel, be a híreket !
Obsitos Technikus
2023. november 13. 16:27
"Unzere" úgyhogy semmire.
gyaloggos
2023. november 13. 16:25
MOSOLYOGNOM kell. HÁT ez is ügy, ennyire fontos ügy? GAJDOS már MAGASRA tesz az ATV -re, nem érdekli már, az az állás NEM is hiányzik már neki, legalábbis szerintem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!