Ezért ne a Pestről leküldött hivatásos mozgalmárokra, hanem a józan eszetekre hallgassatok!

2023. november 10. 13:31

Nálunk meg az a gond, hogy legyen elég munkás.

2023. november 10. 13:31
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Figyelsz és tanulsz abból, hogy hova vezetett az ideológiai vezérelt német politika a Saar -vidéken:

Ford közölte, hogy 2025 végéig bezárja saarslouisi üzemét, ahol 4500 embert foglalkoztattak. A Focus gyártását itt befejezik, az elektromos modellt pedig már máshol, Spanyolországban fogják készíteni.

Ezután jött a ZF bejelentése, amelynek értelmében hatezer embert bocsátanak el a saarbrückeni sebességváltó-üzemből a belső égésű motorok EU-s kivezetése miatt.

A legnagyobb csapást a Dillinger Hütte acélgyártó jelentette, amely a régió egyik legnagyobb munkáltatója, ám a klímasemleges technológiákra való átállás miatt várhatóan nagyjából 20 ezer embert fog elküldeni.

Nálunk meg az a gond, hogy legyen elég munkás. 

Ezért ne a Pestről leküldött hivatásos mozgalmárokra, hanem a józan eszetekre hallgassatok, iparosítás, több adóbevétel, javuló állami szolgáltatások, növekvő életszínvonal. Ennyi.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitóképen: Orbán Viktor miniszterelnök a világ legnagyobb elektromosautó-gyártó cége, a BYD autógyárában, 2023. október 19-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. november 12. 15:45
Nálunk meg az a gond, hogy legyen elég munkás. Gondolom, te sem tartozol közéjük ugye, csak a lepcsest jártatod bolsevik módra? No meg képviselnéd a érdekeiket, mint Rákosiék, Kádárék. Szegény munkások ebbe rokkantak bele!
Korn
2023. november 12. 14:01
A belpesti bölcsész nulla élettapasztalattal lejön vidékre és megmondja a parasztbácsinak, mikor és hogyan kaszáljon. Ilyenek ezek.
llnnhegyi
2023. november 12. 07:02
libbcsikommcsi időtöltés, szórakozás a következők manapság Budapesten, USA nagykövetség körül: - Apa,Anya! Unatkozom, leugrom a Pridera! - Menjél,mi is megyünk,csak eldobjuk a dressszet! ------- Másik jellemző: -Apa,Anya unatkozom! Leugrom, kordonbotáska lesz! - Várj,mi visszük a festék kannákat! --------- Miért is vannak a 2/3-k?
Palatin
2023. november 11. 15:47
A hidegrázó, vérgőzös bolsevizmus torokszorító lehellete legjobban éppen Dobrevböl árad. Ö az aki legkevésbé kell a magyaroknak. Dobrev nekünk semmire nem jó, semmire nem kell. Arrogáns és fennhéjázó fúria a Klára, Büszke nem lehet az Apró családfára. Ha ö hatalmat kap, nagy lesz annak ára, Egész magyarságunk mértéktelen kára. Öt posztokra jelölni örült gondolat, Vele országunk a múltba visszatolat. Nagyapja likvidált ártatlan foglyokat, Árva népünk hőseit, átkozottul sokat. A Dobrev kislány egy galád bajkeverő, Példaképe ki más, mint Rákosi és Gerő, Nö létére duzzad benne pusztító erő, Az unió hátszelében nagy ricsajt ver ő. A szankciós inflációt is Orbánra kenné, Nagyszerű ötlet ez, ha népünk bevenné. De a magyarság sosem volt oly botor, Hogy átverje öt egy szélhámos lator. Egész társulatuk húzzon a pokolba. Ö terelne minket közös, bús akolba, Ehhez őnagysága lenne a trójai faló. A bolsik világa nem magyarnak való.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!