Bayer Zsolt elárulta: ekkor lesz a következő Békemenet

2023. november 23. 08:01

„Szeretném jelezni, hogy nekem már fölöttébb viszket a tenyerem” – fejtette ki az újságíró egy lakossági fórumon.

2023. november 23. 08:01

Jászapátin tartottak lakossági fórumot Bayer Zsolt és Kövér László részvételével, amelyről a Telex készített összefoglalót. Az eseményen kérdéseket lehetett feltenni a vendégeknek, Bayer Zsolt pedig egy a közeljövőben megrendezésre kerülő Békemenetet firtató kérdésre a következőket válaszolta:

Szeretném jelezni, hogy nekem már fölöttébb viszket a tenyerem. 

Én már mennék, én már október 23-ára is felvetettem, hogy nem kéne-e. Akkor még úgy döntöttünk, hogy nem, de szerintem március 15-én muszáj lesz” – válaszolta az újságíró.

Nyitókép: MTI / Sóki Tamás

 

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2023. december 19. 09:17
HAJRÁ!
paracelsus-2
2023. november 23. 21:19
Visítanak a patkányok, zene füleimnek.
Palatin
2023. november 23. 20:36
Hadd lássa a Nyugat, hogy Orbánt nem fogják tudni megpuccsolni, ez nem Ukrajna.
Palatin
2023. november 23. 20:15
Moby Dick és a Szemkilövetö ..... Gyurcsány apó bánatában iszik mint a gödény, Mert fenyegetön közeleg a választási idény. DK-ra és a csatlósokra nincsen semmi igény, Ezt érzi a lelke mélyén, ez a szegény legény. Megpróbálja bedarálni az ellenzéki bagázst, Tökösen, mint egy táltos, ki nem féli a parázst. Patália a hátudvarban rontja biz az imázst, Gyuri bácsi sem szereti az ilyen buta blamázst. Az öregedő mutyi-mester, Márkitól sem fél, Mint ahogy a kosok közt is, az erősebb kefél. Úgy érzi, hogy bátor lehet, mert neki lejt a térfél: "Úgy felezünk, hogy kettöböl nekem jár a másfél" A nagy ütközet, a közös kaland, még előttük áll. Míg azt elérik, térdükig nő, megöszül a szakáll. Vad vizeken ladikjukban üzik Moby Dicket, Se szelük, se vitorlájuk, de mímelik a hitet. A fehérbálna megfingatta sokszor őket már, Ránézésre töretlenek, bár helyzetük sivár. Matrózaik sebesültek, ez bizony nagy kár, Moby Dicknek könnyü lesz így, elég ha kivár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!