Nem fizették ki a munkadíját, ezért egy karddal kezdett hadonászni a boldogi férfi

2023. október 04. 21:00

Az ügyészség a támadóra felfüggesztett börtönt kért.

2023. október 04. 21:00

Karddal próbálta munkabérét behajtani egy boldogi férfi Jászfényszarun. A  Jászberényi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntettének kísérlete miatt állítja bíróság elé – írja a 24.hu.

Ocsovai Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség szóvivője a lapnak küldött közleményében azt írta, hogy a férfi tavaly november 24-én délután kocsival jelent mag az ismerőse Jászfényszaruban lévő házánál. Majd a ház előtt beszélgetve a boldogi férfi munkát ajánlott az ismerősének, azután pedig felszólította, hogy adja meg neki az ötezer forintos munkabér tartozását. Mivel a férfi tagadta, hogy tartozna, ezért

a pénzt követelő férfi elővett a gépkocsijából egy kardot, és hadonászni kezdett vele a másik férfi felé. 

A támadó „csekély erejű szúró mozdulatot tett”,  amelyet az áldozata elhárított a kezével, így csak egy kis sérülést szenvedett a mellkasán.

Ezt követően a megtámadott férfi kiütötte a támadója kezéből a kardot, majd a földre kerültek, a pénzt követelő pedig többször is megütötte az áldozatot. A férfi a követelt pénzt végül nem adta át. 

Az ügyészség a támadóra felfüggesztett börtönt kért, azzal, hogy kobozzák el tőle a kardot, és rendeljenek ki mellé pártfogót – ismertette a rézleteket a 24.hu.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

 

 

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
faramuci
2023. október 21. 04:47
Középkor.....
Phm045
2023. október 05. 05:40
Kanalas Herkules......
Obsitos Technikus
2023. október 05. 01:59
Tippelhetek? Kalányos Rómeó?
Tommaso
2023. október 04. 22:18
És mit kap a jogos járandóságot ki nem fizető? Felteszem röhög a markába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!