Így fogták el a sikolymaszkos betörőt Nyíregyházán (VIDEÓ)

2023. október 25. 08:43

Az előállított 20 éves nyíregyházi lakost többszörös lopás bűntett elkövetésével vádolják.

2023. október 25. 08:43
null

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság sikeres munkájának eredményeként elfogták és előállították B. Alexet, aki az ismert „sikolymaszkos” betörőként vált ismertté. – írta meg a Police.hu.

A 20 éves nyíregyházi lakost többszörös lopás bűntett elkövetésével vádolják. A férfi szeptember elejétől október közepéig több ékszerüzletet fosztott ki Nyíregyháza területén.

Szeptember 10-én este B. Alex „sikolymaszk” mögé rejtett arcával betört egy ékszerboltba, és többszázezer forint értékű ékszert tulajdonított el. Két nappal később egy másik ékszerüzletbe is próbált betörni ugyanazzal a módszerrel, azonban ott a biztonsági üvegen nem sikerült túljutnia. Később egy másik üzletben fél millió forint értékű ékszert lopott el.

B. Alexet 2023. október 19-én nyíregyházi otthonában elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és többrendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. A gyanúsított tagadta a bűncselekmények elkövetését. A rendőrség kezdeményezésére és az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a férfi bűnügyi felügyeletét.
A rendőri intézkedésről készült videót itt tekintheti meg: 

***

Nyitókép: illusztráció, The New Scream 2022

 

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2023. október 25. 12:07
Dán vendégmunkás sötétbőrrel álcázva magát.
rollotomasi
2023. október 25. 09:33
Minecraft cigány.
altercat1
2023. október 25. 08:57
Azt hitte a kis hülye, hogy sosem bukik le? Majd a sitten kislányt csinálnak belőle...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!