Így búcsúzik Orbán Viktor Sólyom Lászlótól

2023. október 08. 12:56

„Elment Magyarország köztársasági elnöke, a nagyszerű jogászprofesszor.”

2023. október 08. 12:56
null

Orbán Viktor is elbúcsúzott Sólyom Lászlótól. Mint fogalmazott a miniszerelnök: „Elment Magyarország köztársasági elnöke, a nagyszerű jogászprofesszor. Isten nyugosztalja Sólyom Lászlót!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2023. október 10. 09:52
Majdnem pontos az orbáni definíció: ..nagyszerű jogász professzor... Köztársasági elnökként jogászkodott, de a nemzetközi jogban nem volt jártas. Ő nem csak Magyarország köztársasági elnöke volt, hanem uniós polgár. Mint ilyen, csak átmehetett volna a hídon....
Reszelő Aladár
2023. október 09. 12:23
Az ember, aki akkor is jogászkodott, amikor politkusnak kellett volna lennie. Amikor a nemzet egységét nagyívben leszarta, hogy részbenáltala írt szövegnek megfeleljen. Hány magyar családot döntött romlásba, hogy Gyurcsány a helyén maradhatott? És mennyre volt jobállam az, ahol még a polgáraira is lőttek? Igen, persze nyugodjék békében.
masikhozzaszolo
2023. október 08. 17:33
El kellene indítani akkor a rendszerváltást.
manitowoc
2023. október 08. 15:51
rocktoberi 2023. október 08. 14:03 Azt írod, hogy Sólyom "a komcsiknak biztos kedves volt". Jaja. Ez már Sólyom köztársasági elnökké választásakor is nyilvánvaló volt, hiszen a függetlenként induló Sólyom a Fidesz ogy. képviselőinek volt kedves, az ő szavazataikkal győzött. (:-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!