Hatalmas akcióba kezd a rendőrség, érdemes figyelni

2023. október 06. 06:31

A rendőrok fokozott közúti ellenőrzéseket tartanak Magyarország közútjain a jövő héten.

2023. október 06. 06:31

2023. október 9-e és október 15-e között az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) „Focus on the road” elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozik – számolt be a police.hu.

Mint írták, a rendőrség Magyarország egész területén 

elsősorban a menet közbeni rádiótelefon-használatot ellenőrzi, 

de nagy hangsúlyt kap a személy- és vagyonbiztonságot a figyelem elvonásával veszélyeztető egyéb cselekmények, mint például a jármű vezetőjének menet közben bármilyen elektronikai eszköz működtetésének, ilyen eszközön képi vagy szöveges adatok megtekintésének felderítése is – sorolták.

***

Nyitókép illusztráció. Fotó: Fotó: MTI/Varga György

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hekimeki
2023. október 06. 13:31
Engem az idegesít de rohadtul, hogy a gyorshajtókat a mobilozókat bünteti csak amikor a sok szabálytalanul közlekedő FASSZOPÓ vígan kocsikázik❗Ma is egy takony kölyök, furgonnal előttem hajtott GYORSAN az előtte haladó betartotta a 30-at de a köcsög totál belemászott a seggébe és öt alkalommal is baszott indexelni❗❗❗❗❗AZ OLYAN FASZOKRA TESSÉK VADÁSZNI MERT MINDENNAPOS❗❗😠😠😠
NorthernOutlaw
2023. október 06. 11:39
De milyen autó az amelyikben kézben kell tartani a telót? Már a tizenéves autókban is kihangosító van. Az meg egy kurva nagy ellentmondás, hogy a technikai eszközök nyomogatását büntetik miközben telerakják az autót nem kis méretű tabletekkel és minden funkciót ott kell álligatni. Vicc!
need-info
2023. október 06. 10:06
Az ilyen akciózásoknak az lenne a lényeg, hogy nem jelentik be. Talán, akkor nagyobb lenne a fogás...
kizokkentido
2023. október 06. 09:19
Szép lassan mindent központosítanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!