A nyugat tudatosan elhülyítette magát, és most csodálkoznak, hogy mindenki hülyének nézi őket

2023. október 22. 08:16

A rendelkezésre álló soft power pontokat arra költötték a nagy játékban, hogy meggyűlölhessék önmagukat.

2023. október 22. 08:16
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Pesti Srácok

„A ‘90-es éveket az USA uralta. Michael Jordan volt a világ legnépszerűbb sportolója, a Római-parton csillagos-sávos fecskében üvöltöztek a gyerekkel a prolik, a moziban és a tévében meg Amerika kiütéses győzelmet aratott az összes ellensége felett. Mindenki meg is húzta magát rögtön. És szerették is azt az Amerikát világszerte, még az oroszok is, pedig a filmek egy jelentős részében az ő kárukra győzött az USA. Aztán jött Kevin Costner a vadnyugat dekonstrukciójával, és a többi már történelem. Az amerikaiak végignéztek a történelmen, és megállapították, hogy igazából undorító seggfejek egytől egyig. Aztán a saját történelemükben egy bizonyos távon túl nem láttak objektív okok miatt, így magukra vették az európai fehér ember terhét; azokról is megállapították, hogy nem véletlenül köpnek a földre Szuahéli-alsón, ha fehér szót hallanak.

A rendelkezésre álló soft power pontokat arra költötték a nagy játékban, hogy meggyűlölhessék önmagukat, és hogy a világ is gyűlölje őket végre.

Ez annyira jól sikerült, hogy ugyanekkora erővel vettették bele magukat a végső önfelszámolásba, az LMBTQI-propagandába. A világ már nem azt a viccet nézi, hogy megy a sivatagban az orosz, az amerikai és a zsidó, hogy találkozzon a jó fej arabbal, aki segít neki felpofozni a többit, hanem Hildegard főnővér modernizált változatát. A tudományos buzizmusra meg már csak azért sem érdemes költeni a soft power pontokat, mert akik eddig gyűlölték, de félték a nyugatot, azok most gyűlölik és kiröhögik. Az meg sosem jó kezdés a nagy geopolitikai átrendeződés kezdetén, ha egyszerre vagyunk hülyék és gyengék a világ szemében. Annál már az rosszabb, ami van, hogy tényleg hülyék és gyengék vagyunk.

Persze, a szart nem lehet visszatömni a lóba, bár Kevin Costner a Yellowstone-ban valamennyire jóvátette a Farkasokkal táncolót, amit vicces módon ma nagyon megvet a haladás, hiszen fehér asszony játszotta a fehér asszonyt benne, akit örökbefogadtak (elraboltak) kicsiként az indiánok. Hogy ez miért dühíti őket, az egy igen érdekes kérdés, egy szakavatott orvos tud rá válaszolni. De a tudományos buzizmus és az öngyűlölet itt maradt velünk. Ahhoz, hogy a nyugati világ tekintélye egy kicsit helyreálljon, már nem elég valamelyik harmadik világbeli szarfészket visszabombázni a felső-proterozoikumba, amikor még nem képződött üledékes kőzet. A politikai elitet és a soft power pontok rossz elköltőit is utánuk kell küldeni. Mi meg majd újra amerikás fecskében járunk jaszkarizni a Római-partra.”

Nyitókép: Pixabay

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Latrina
2023. október 23. 14:49
hol kezdődik a magunk komolyan vevése? a könyvek fóliázásánál? kis grofónál, győzikénél? Mészáros Lőrinc strómannál? a “békepártiságnál”? a háborús vészhelyzet meghosszabbításánál? stb…
Nehidd El
2023. október 23. 11:51
Bűn lenne nem idézni a cikk legjobb bekezdését: "Ma meg nem így működne. Ha kérdeznék, Bayer Zsolt barátom biztos elmondaná: ha ma forgatnák a Die Schwarzwaldkliniket, akkor Hildegard Zeisig főnővér szerepében egy megtermett néger transzvesztitát látnánk, aki a revütánc mellett a gyerekekhez vonzódik, és az ő párkapcsolati drámáiban merülne ki a show központi története. Alhasi műtétek helyett pedig kisfiúkról vágnának le ezt és azt, miután két szociológus felállította az anamnézist. Azt hiszem, nem néznénk."
Majdmegmondom
2023. október 23. 08:31
No de akkor mi most a megoldás? Visszafelé már nem vezet út, ha csak az utóbbi pár évtized zsákutcáit át nem ugorjuk, de az meg azt jelentené, hogy kegyetlen, barbár módon valóban mindenkit visszabaszunk a születési helyére. De vagyunk-e ilyen erősek? Lehet-e bármit is csinálni a liberálisok jelenlétében? Szóval szerintem a megoldás az, ha eltakarítjuk az álcivil szervezetekkel konspiráló amerikai tőkés háttér-birodalmat és Európa utcáin példás szigort vezetünk be! Ha kell, akár harmadgenerációs migránst is haza zavarni, kötelező munkahelyek, hitelesebb és erősebb rendőrség, katonaság, határvédelem és tanárok! Vajon képesek vagyunk Európát visszavezetni a normalitás útjára, vagy minden elveszett már? Mert a gyengeségünket kifogják használni, ha engedjük...
connorj
2023. október 23. 01:05
Több palesztint a magyar közéletbe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!