Szatyorszéfbe rejtette a másfél millióját, nem kellett volna

2023. szeptember 05. 14:59

A drótszamarán hagyta több éves megtakarítását, pontosan úgy járt, ahogy azt a kedves olvasó gondolja.

2023. szeptember 05. 14:59
szatyor

Munka végeztével pattant kerékpárjára egy törteli férfi a napokban, majd egy helyi mulatságra ment, hogy lazítson kicsit. Több éves megtakarítását – mintegy másfél millió forintot – nylon zacskóba, azt telefon tartóba, azt pénztárcába, azt még egy jól összecsavart nylon zacskóba csomagolva akasztotta biciklijére indulás előtt – regélte a Police.hu.

Rég nem látott barátai és a rendezvény forgataga magával ragadta a férfit, 

megfeledkezett a házi gyártású széfként szolgáló szatyorról: azt a drótszamarán hagyta, később csak a hűlt helyével szembesült. Nem tudta, elhagyta vagy elvihették, így nem is mert rendőri segítséget kérni.

Később a rendőrök fülébe jutott a szatyorszéfes pénz eltűnése, s az, hogy egy helybéli fiatal vihette magával. A bűncselekménnyel azonosított 19 éves férfit egy törteli bolt mellett igazoltatták, míg más egységek a sértett házánál tettek látogatást.

A fiatal önként átadta a lopott lovettát, amiből azért bevallotta, elköltött egy kicsikét: magára, barátaira és szórakozásra is költött belőle az elmúlt napokban, hiszen úgy értékelte, rámosolygott a szerencse.

Vallotta: szánja-bánja, s megígérte, hogy megfizeti a hiányt a sértettnek. A lefoglalt mintegy 1,3 millió forintot a rend őrei visszaszolgáltatták tulajdonosának.

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chekke-Faint
2023. szeptember 05. 16:26
Neki igazából erre a pénzre nem volt szüksége. Akkor nem így kezeli.
johannluipigus
2023. szeptember 05. 15:09
Hülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!