Rendőrt és polgárőrt gázolt el egy autós Újpesten – hajtóvadászat indult ellene

2023. szeptember 23. 12:46

Mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek.

2023. szeptember 23. 12:46
null

A TV2 Tények információi szerint egy rendőr és egy polgárőr egy újpesti benzinkútnál akarta igazoltatni egy kocsi utasait, akiket gyanúsnak találtak. A két férfi kinyitotta az autó ajtaját, ekkor a sofőr azonban gázt adott, elütötte az egyenruhásokat és elhajtott a helyszínről.

Az egyik férfi a fejét törte be, a másiknak a medencéje sérült meg.

A Tények úgy tudja, hogy a sofőr ivott és kábítószerezett, ráadásul érvényes jogosítvánnyal sem rendelkezett. A tettes ellen az eset után hajtóvadászat indult.

Nyitókép: Képmetszet / TV2

 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sztrovacsek
2023. szeptember 23. 19:47
Há' bakker, két rendőrt nem gázolhatott, mert csak egy volt a helyszínen. Csak hát az van hogy egy rendőr nem igazoltathat, - és ez így van jól - így hát kell mellé egy "járőrtárs". És mivel rendőr nincs, a járőrtárs egy polgárőr volt. Van ahol halőr, közterület felügyelő, katona a járőrtárs, vagy aki éppen ráér. De nincs létszámhiány a rendőrségnél. vagy mégis?
lutra
2023. szeptember 23. 14:57
De basszus, igazoltatás közben nem állunk a jármű elé... Az okosoknak jelzem, hogy benzinkútnál nem lődözünk, mert az egész berobban...
Szerintem
2023. szeptember 23. 14:50
A KaríGay volt. Ő az egyetlen, akinek jogosítványa sincs
Majdmegmondom
2023. szeptember 23. 14:42
Lőni, lóni, lőni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!