Kössünk egy alkut

2023. szeptember 27. 19:49

Aki szerint az úgy jó, továbbá eredményes és tartalmas, hogy politizálás címén válogatott és egyre vadabb szitkokat szórnak a miniszterelnök fejére az rajongjon mindezekért, csak engem hagyjon békén.

2023. szeptember 27. 19:49
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Kössünk egy alkut.

Aki szerint az úgy jó, továbbá eredményes és tartalmas, hogy politizálás címén válogatott és egyre vadabb szitkokat szórnak a miniszterelnök fejére, valamint tetszik neki, hogy nevetségesnek tűnő, de eléggé banális helyzetben fotózzák le Orbánt, amit azután belterjes társaságokban lehet kitárgyalni, hogy »jaj, de béna, nyöhöhö«, azután meg a tárgyilagos elemzés azt jelenti számára, hogy csak a legsötétebb jelzőkkel lehet illetni a közállapotokat és minden minutumban a teljes összeomlást vizionálni, illetőleg még valóságos tevékenységnek tartja és ünnepli, amikor az aktuális két lábon járó személyiség- és szerepzavar tereptárgyakat helyez át köztereken, és rekedtre ordítja magát, ezen kívül még azt is hiszi, hogy a nyerő stratégia az alibiellenzék sejtjeinek számait papíron összeadogatni és ordibálva követelni, hogy most (mindig most, örök most) ezzel kell foglalkozni, nem mással, szóval az rajongjon mindezekért – van rá egymillió hely, és volt rá 13 év, és ahogy elnézem, lesz is még rá idő elég –, csak engem hagyjon békén.

Jó?”

Nyitókép: képernyőmentés

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2023. szeptember 28. 18:08
Egyetértek, szerintem is jól végzi a dolgát az ellenzék. Csinálják csak tovább, amit eddig.
SandorL
2023. szeptember 28. 17:07
Az a problema ezzel az alku ajanlattal, hogy a cimzettek keptelenek megerteni; szoval falra hanyt borso....
balbako_
2023. szeptember 28. 14:56
Intellektuálisan ezen a szinten vegetál a szemellenzék. Ha vitára kerül a sor Orbán lesöpri a pelenkásokat, akik megrekednek a szamárfül mutogatásnál és a nyelvöltögetésen. A beléjük pumpált dollármilliók ellenére is itt tartanak csak.
Akitlosz
2023. szeptember 28. 14:31
A Mandinernek tessék szólni! A Mandiner traktálja az olvasóit ezzel a senkiházi fészbukkolóval, mert zsidó! Egyetlen felelős van, hogy ez az alak itt nincsen békén hagyva. A Mandiner.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!