Gyurcsány (már megint) újraosztaná mások vagyonát

2023. szeptember 24. 14:19

Ha hatalomba kerülnek téged fognak elsőként megkopasztani! És már nem is rejtik véka alá!

2023. szeptember 24. 14:19
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Gyurcsány (már megint) újraosztaná mások vagyonát.

Kedves felsőközéposztálybeli sorstársam, aki

  • Budán (csak akkor jössz át Pestre, ha »nagyon muszály« és persze akkor is elektromos autóval) a Káderdűlőn, a XII. Kerületben és más fancy helyen aggódsz 
  • a fékek és ellensúlyok hiányán 
  • rettegsz a fene nagy diktatúrában, amely az elmúlt 12 évben »tömött ki« az alacsony SZJA-tól a családi adókedvezményen keresztül mindennel, amit csak el lehet képzelni és te mégis leszavazol a volt kommunista állampárt utódpártjára és annak bomlástermékeire

Te, igen pont Te ne legyél hasznos idióta (by Lenin)! 

Ha hatalomba kerülnek téged fognak elsőként megkopasztani!  És már nem is rejtik véka alá

»Amikor azt mondom, hogy nincs mese,  fizessenek a gazdagok, akkor szó sincsen fenyegetésről!«

 Mondja a kommunista utódpárt és egyben az ellenzék vezetője.

És akkor kevesebb hosszúhétvége Barcelonában, kevesebb rosé fröccs a Káli-medencében és lehet, hogy a síelés is elmarad. 

Ami marad az Gyurcsány és csapata – garantálom, hogy nem leszel boldog velük! 2024 ahogy minden egyes választás erről fog szólni!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc instagram-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. október 01. 07:13
Rühes Kötter! A tolvaj cigány gazdád és a bandája, Európa legnagyobb tolvajai!!!!! A faszodat a nyakadra kellene tekerni!
pragmatika
2023. szeptember 25. 19:26
@egynick "És fel kell adni a szintén haramadik világra jellemző egykulcsos szja-t, egy kellően magas jövedelemhatár fölött." Na és mit értesz "kellően magas" alatt ? Az 500 000 felettieket ? Mert ti már spekuláltatok ilyeneken.
pragmatika
2023. szeptember 25. 19:21
@egynick "megadóztatni a nereseket, akik 4-5 kastélyt, ingatlanvagyont, műtárgyakat szereztek meg közpénzből" Ok, de haladjunk időrendi sorrendben. Először a ballibsi rablókat kéne megadóztatni, a rendszerváltáskori rablásaikért, a fletot is beleértve nyilván. Lenne itt nagy felfordulás.
egynick
2023. szeptember 25. 12:35
Nem Gyurcsány, de az Orbán utáni kormánynak hozzá kell nyúlnia az újraelosztáshoz. A multik támogatását megnyesni, a banánköztársaságokra jellemző 9%-os társasági adót megemelni a globális 15%-os minimumra, vagyonadóval megadóztatni a nereseket, akik 4-5 kastélyt, ingatlanvagyont, műtárgyakat szereztek meg közpénzből, a családtámogatási rendszert inflációkövetővé kell tenni úgy, hogy kiemeljék az adórendszerből, mivel a recessziós években a munkanélküliség várhatóan nőni fog. És fel kell adni a szintén haramadik világra jellemző egykulcsos szja-t, egy kellően magas jövedelemhatár fölött. 13. havi nyugdíjat csak egy bizonyos plafonig szabad adni.A 400 ezer fölötti nyugdíjaknál ezt nyugodtan el lehet feledni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!