Gulyás Márton ma is vállalja a svéd lejáratóvideóban tett nyilatkozatát, sőt, szerinte ma rosszabb a helyzet

2023. szeptember 22. 15:34

Meg is hívja Kocsis Mátét a Partizánba.

2023. szeptember 22. 15:34

Gulyás Márton a Partizán YouTube-csatornáján közzétett videóban reagált Kocsis Máté Esztergomban, a kormánypártok kihelyezett frakciógyűlésén mondott beszédére. A frakcióvezető úgy szólt, a Fidesz azért nem támogatja Svédország NATO-felvételét, mert elfogadhatatlannak tartják azt a svédeknek bemutatott oktatóvideót, melyben Gulyás Márton is megszólal. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Az abban a nyilatkozatomban elmondottakat a mai napig tudom vállalni, számos érv szól amellett, hogy a 2010-es évek második feléhez képest 2010-ben mennyivel jobb minőségű volt a magyar demokrácia” – kezdte Gulyás Márton.

Ma már 2023-at írunk és a helyzet egyre csak rosszabbodott”

– közölte a Partizán vezetője.

Gulyás Márton az ötperces videó végén elmondta, hogy szeptember 27-én 19 órára meghívják Kocsis Mátét a Partizán stúdiójába. 

 

„Fontos lenne, hogy személyesen világítsa meg, kik azok az az úgynevezett álcivilek, akik veszélyt jelentenek Magyarország önrendelkezésére. 

Nagyon fontos kérdések és akkor még a svéd NATO-csatlakozásról nem beszéltünk”

– jegyezte meg.

Nyitókép: YouTube-képernyőmentés

 

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Advocate
2023. szeptember 27. 13:44
A fajtája írmagját is ki kellene írtani! (Gondolkodtam mit írjak, de röviden ennyi!)
Skulo
2023. szeptember 26. 17:22
Ez is nettó hazaárulás. Miért nem fogják perbe?
Palmimi85
2023. szeptember 24. 11:18
Hát nem is tudom, melyik jobb vagy rosszabb, ez a sunyi buzi vagy a bárgyú vörös Jámbor?! Engem mind a kettő egy-egy anarchistára emlékeztet...
krupps
2023. szeptember 23. 19:07
Koszos buzi zsidó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!