Távozna Magyarországról, de nem tudja eladni birtokát a liberális házaspár

2023. augusztus 11. 09:41

A pár szerint „az elmúlt tíz évben a politikai árokásás miatt darabokra szakadt a nemzet”.

2023. augusztus 11. 09:41

„Székely László és Gönczi Andrea a 2022-es választások után döntötték el, hogy Spanyolországba költöznek. Szerintük az elmúlt tíz évben a politikai árokásás miatt darabokra szakadt a nemzet, ráadásul liberális értékrendjük miatt sokan megkérdőjelezik a magyarságukat. De több mint egy éve hiába próbálnak elköltözni, mert nem tudják eladni a Pécs melletti otthonukat, vele a több ezer példányos könyvtárukat és a házat körbevevő arborétumot” – olvasható a Telexen.

A teljes riportot itt nézheti vissza:

 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Forisek Ádám

Mandiner

Idézőjel

Kávéfőzők, milliós arborétumok, színházak – íme a hős mártírok, akik még ezeket is hátrahagyják, csak hogy bemutathassanak Orbánnak!

 

Nyitókép: YouTube

Összesen 271 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manha
2023. augusztus 15. 16:48
A felmenői Magyarságával hadonászik az asszonyság, a saját magyarságát hangsúlyozza, amibe sértődöttségi alapon belefér a haza elhagyása. Elhagyják a hazájukat egy számukra ellenszenves kormány miatt. Megvárták 2010es választásokat, ahol értelmiségiként úgy gondolták, hogy az az ellenzék fog győzni, akire normális ember egy kutyát se bízna, nem hogy egy országot! Hát igen, már "ők" kaptak Spanyolországtól 0%os élelmiszer áfát! De ostobaság! A covid alatt Spanyolországban volt az , ahol a korházak a mentőket nem tudták fogadni, addig mig meg nem hal valaki. Hát akkor ezt is ők kapták, de mégse mert itthon voltak.
dupree
2023. augusztus 15. 11:01
Spanyolországban biztos értékelik a magyar költőket. Vagy nincs tisztában azzal hogy egyik országban sem szeretik a nárcisztikus önimádó művészarisztokráciák a "betolakodókat" vagy csaK SIMÁN OSTOBÁK és azt hiszik ebben Spanyolország kivétel.
masikhozzaszolo
2023. augusztus 13. 19:28
Adják el egy hollandnak, svédnek, franciának, németnek. Azok jönnek, vásárolnak.
hivor
2023. augusztus 13. 18:57
Takarodjatok az országomból!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!