Orbán Viktor boszniai vezetőkkel tárgyalt, és megállapították, a kapcsolatok kiválóak a két ország között

2023. augusztus 20. 13:58

A három vezető egyeztetett az illegális bevándorlás elleni fokozott fellépésről és a Nyugat-Balkán stratégiai jelentőségéről, az európai stabilitás biztosításában betöltött szerepéről is.

2023. augusztus 20. 13:58

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Karmelita kolostorban tárgyalt Zseljka Cvijanoviccsal, Bosznia-Hercegovina Államelnökségének szerb tagjával, valamint Milorad Dodikkal, a Boszniai Szerb Köztársaság elnökével – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszélésen Orbán Viktor elmondta: 

Magyarország és Bosznia-Hercegovina valamint a Boszniai Szerb Köztársaság közti kapcsolatok továbbra is kiválóak, 

és mindent megteszünk az együttműködés növelése érdekében, ezt a már megkezdett projektjeink is tükrözik.

A három vezető egyeztetett az illegális bevándorlás elleni fokozott fellépésről valamint a Nyugat-Balkán stratégiai jelentőségéről, az európai stabilitás biztosításában betöltött szerepéről.

(MTI)

Nyitókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Zseljka Cvijanovict, Bosznia-Hercegovina Államelnökségének szerb tagját (k) és Milorad Dodikot, a Boszniai Szerb Köztársaság elnökét (b) a Karmelita kolostorban 2023. augusztus 20-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lájkbajnok
2023. augusztus 20. 16:24
Erdogan nem jön? Vagy már haza is ment?
lájkbajnok
2023. augusztus 20. 16:22
Még fekete Afrikából kéne előrántani valakit, és akkor teljes lenne a diplomáciai siker.
connorj
2023. augusztus 20. 15:29
Tanuljunk a Novák Katalintól: https://m.youtube.com/shorts/bOOVIsM5CoY
connorj
2023. augusztus 20. 15:28
JÓL TETTE: https://www.origo.hu/tudomany/20200107-egy-letunt-civilizacio-epithette-a-rejtelyes-boszniai-piramisokat.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!