Miért hazugság a Telex állítása, hogy nem lophatják el a lakosság pénzét?

2023. augusztus 28. 13:13

Nem kertelünk, ennél undorítóbb propagandacikket még nem olvastunk a magát szabadnak, függetlennek és/vagy ellenzékinek nevező sajtóban.

2023. augusztus 28. 13:13
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Megjelent egy cikk a Telex oldalán, amely azt a fortélyos címet kapta, hogy „9300 milliárddal tartozik az állam az embereknek. De elégedett lesz-e mindenki, amikor visszafizetik?”, s azt próbálta bizonygatni, hogy Magyarország nem halad az államcsőd felé, nem fenyeget államcsőd, sőt, az államcsőd lehetősége fogalmilag is kizárt, és nem történhet meg. Ezért nincs veszélyben az emberek állampapírokba fektetett pénze. A Telex ugyanarról győzköd mindenkit, amiről Orbán, hogy mindenki fektesse a pénzét állampapírokba, bízza rá mindenét nyugodtan a talpig becsületes Orbánra.

Már a címben is gondosan kerülték az államcsőd kifejezést, ami nem véletlen, az pedig fel sem merül, hogy a lakosság nem kapja vissza az állampapírokba fektetett pénzét. Legfeljebb az a kérdés, ki mennyire lesz elégedett, „amikor visszafizetik”. Ahogy a felcsúti dögkútnál mondják, itt van a kutya elásva, mi pedig leírjuk, hogy ez mit jelent.

Nem kertelünk, ennél undorítóbb propagandacikket még nem olvastunk a magát szabadnak, függetlennek és/vagy ellenzékinek nevező sajtóban, ami csupán annyit jelent, hogy nem tartozik az állami közpénzes propagandagyár hálózatába és nyilvánosan nem a diktatúra fizeti. De e cikk után nyugodtan elfáradhatnak a NER kasszájához, és felvehetik a vesztegetési pénzt ezért a cikkért, amelyről a legfinomabb kifejezés az, hogy szerecsenmosdatás, ócska bértollnoki teljesítmény, tömény hazugság és olcsó kormánypropaganda. A cikk aljáról hiányzik a fizetett hirdetés (x) jelölése.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2023. szeptember 28. 18:59
A hugyos Fletonak már sikerült az államcsöd.
ihavrilla
2023. augusztus 29. 12:31
Ezt a szerencsétlen seggfej Bartust miért kell szemlézni?
bayern65
2023. augusztus 28. 21:32
Ők ámerikából kapják a díjazásukat,te bolsi tetű! Téged hogy nem vertek még agyon az amerikai magyarok?
salátás
2023. augusztus 28. 20:47
ezeknél a fasz kommunistáknál már megint az államcsőőőődvaan lemez forog?tök eredeti...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!