Meloni a globalisták karjaiban?

2023. augusztus 07. 07:18

Mindenesetre a Joe Bidennel való találkozója és az ottani szinte megalázkodása a demokrata háborús célok előtt kiábrándító volt.

2023. augusztus 07. 07:18
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Egyértelmű, hogy Giorgia Meloni, aki jó kapcsolatokat ápol a magyar kormányfővel, több fontos dologban egyetért a törekvéseinkkel, ezek közé tartozik például a családpolitikánk, amelyet a jelek szerint mintaként kezel a leendő miniszterelnök asszony, ilyen a nemzetek érdekképviselete, a nemzeti szuverenitás kérdése az unión belül és kívül, valamint a keresztény értékrend iránti elkötelezettségben is egyformán gondolkodik a magyar kormány és Meloni.

Vagyis összegezve, 

Meloni is az Isten, család, haza hármasában határozza meg a saját értékrendjét 

és ebből következő politikáját, és ezt feltétlenül biztató a jövőbeli magyar–olasz kapcsolatok lehetőségeit illetően.

Az utóbbi időszakban viszont kétségessé vált, hogy Meloni valóban kiváló szövetségesünk-e. Mindenesetre a Joe Bidennel való találkozója és az ottani szinte megalázkodása a demokrata háborús célok előtt kiábrándító volt. Ennek a pálfordulásnak a magyarázatát szeretném megadni, ugyanis van egy-két olyan mozzanat Meloni pályafutásában, amelyekre érdemes odafigyelni, s amelyek választ adhatnak a nem túl pozitív változására.

Ezt is ajánljuk a témában

...

Meloni 2021-ben – egy évvel a választások előtt, milyen érdekes – tagja lett az Aspen Institute-nak, vagyis az Aspen Intézetnek, amely nem más, mint egy globalista washingtoni agytröszt. Finanszírozói között a következőket találjuk, s ezek egyben árulkodók is: Bill and Melinda Gates Foundation, Carnegie Foundation, Ford Alapítvány, Rockefeller Alapítvány, Goldman Sachs (az egyik legnagyobb Wall Street-i pénzintézet). Az Aspen Intézet elnöke az a Walter Isaacson, aki a Klaus Schwab által vezetett WEF (Világgazdasági Fórum) tagja, a WEF-ről pedig már számtalanszor leírtuk, hogy jelenleg ez a szervezet a globális elit zászlóshajója, amelyhez immáron mintegy ezer gigacég és pénzintézet tartozik. Egyben a WEF és személyesen Klaus Schwab az, aki 2020-ban meghirdette a technokrácia által irányított neo­kommunista világrendet, amelyben Lenin ihletése alapján a hagyományos értelemben vett állam elhal.”

 

Nyitókép: RICCARDO DE LUCA / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonpali
2023. augusztus 07. 13:43
Az egy dolog, Meloni mit lép, legfeljebb lesz belőle egy epizodista figura, mint annyian az olasz politikában. Ellenben akik megválasztották, vélhetően radikalizálodni fognak,,majd fellázadnak. Sokáig ezt az átbszós játékot, hogy mondok valamit, hogy megválassz, majd sok tekintetben az ellenkezőjét teszem, nem lehet játszani.
Falióra tábornok
2023. augusztus 07. 12:02
szánalmas hüppögés. melonival semmi baj, egyszerűen csak kurvára nem jött be a kövér cigány tippje. ahogy a svéd választások előtti jóslata sem. csehországgal is befürdött. és a spanyol választások sem úgy alakultak.
Takagi
2023. augusztus 07. 11:56
Politikában nincs baratság és feltetelnélküli bizalom.
kbs-real
2023. augusztus 07. 11:51
Ez most egy kicsit zavaros lett. A világ nagy pénzügyi cégeit (ha tetszik a finánctőkét) tömörítő szervezet mint neokommunista mozgalom?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!