Maffiamódszerek itt is, ott is

2023. augusztus 31. 14:00

Az elmúlt hónapokban a magasságos Európai Unió háza tájáról is bőséggel érkeztek hírek kenőpénzekről.

2023. augusztus 31. 14:00
Kondor Katalin
Kondor Katalin
Magyar Hírlap

„Meg amott is, mindenütt, amerre csak nézünk. Manapság olyan időket élünk, amikor egyrészt már semmin sem csodálkozunk (még talán a Keresztapa-filmeket is bársonyosan simogatónak értékeljük), mert az élet egyre-másra önti elénk a megdöbbentőbbnél megdöbbentőbb történeteket, melyek mindegyike a világ rendjének megbomlását érzékelteti. Mindegy is, hogy külföldről érkeznek-e a sztorik, vagy éppen itthon vagyunk kénytelenek tapasztalni, hogy »én nem ilyennek képzeltem a rendet«, egyre megy. Ugyanakkor megannyi alkalommal megdöbbenek, amikor azt kell tapasztaljam, hogy a rend helyreállításán sem itthon, sem pedig szerte a világban nem munkálkodunk túl nagy erővel. Az ezt bizonyító esetek száma szinte végtelen.

Kezdjük is hazai történeteinkkel. Napok óta borzolja a kedélyeket, hogy hegyeink tetején vagy éppen a Margit-hídon lévő Szent Korona szobrok keresztjei sorozatos támadások áldozataivá váltak. Vagy elégetik ezeket, mint a hegytetőkön lévő fakereszteket, vagy letörik a keresztet a kőből faragott koronáról, mint tették ezt régebben is és mostanság is. Kamerák ide-oda, nem mindig s nem is gyorsan sikerül azonosítani a tetteseket, de amikor sikerül is, nem érezhetjük jól magunkat, mert a büntetés, amit ezek a vandálok kapnak, nem nevezhető elrettentőnek. A keresztgyalázásokat magam üzeneteknek gondolom. Végtelenül gyáva és aljas üzeneteknek, melyekkel hitünket és rendünket akarják meggyengíteni, a létező legprimitívebb módon. Tudjuk jól, hiszen évtized óta olvasunk, látunk ilyen cselekedetekről külföldön is cikkeket, videókat, elég, ha csak a Notre Dame felgyújtására, az ugyancsak Franciaországban megtörtént templombezárásokra (melyeket szorgosan görkorcsolyapályává alakítottak át) gondolunk, meg persze a papgyilkosságokra, ám cseppet sem lehetünk boldogok, hogy újfent utánozni akarjuk a művelt Nyugatot. Kivált, mert napnál világosabb, hogy ezek a gyalázatos cselekedetek a káoszkeltők üzenetei. Akiknek célja az, hogy elvegyék hitünket a szépben, a jóban, a rendben, a normális életben. Ehhez kellenek immár a maffiamódszerek is, melyek segítségével a hitünk is megrendül, hiszen naponta tapasztaljuk, hogy a rendbontók ellen nem lép fel a világ kellő erővel. Ennek csak két oka lehet, józan ésszel gondolkodva. Vagy nem akar, vagy nem mer ellenük tenni. Ki hinné komolyan például azt, hogy a mi országunk biztonságát is fenyegető »migránsok«, avagy embercsempészek tevékenysége ellen nincs orvosság? Van az, csak a mindenkit leigázni akaró »világerők« nem óhajtják, hogy legyen. S ennek érdekében folytonos támadást intéznek minden ellen, ami normális, ami emberi és ami tisztességes.”

Fotó: Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2023. szeptember 01. 14:21
A kereszténység ellen egyre intenzivebben támadnak az ateisták és a más vallásúak. Idegesiti őket ha az Alaptörvényben megemltett keresztény múlt , más országokban ezzel a témával óvatosabban bánnak. A politikusok hite vagy hitetlensége PRIVACY, akárcsak a polgárok keresete. A nyugati jómodorú, de álszent társadalomban nem illik a keresetről beszélni,.. Ha egy külföldi cégnél vagy intézménynél dolgozol mint magyar, soha senki nem árulja el keresetét. Pénzről beszélni nem ILLIK. Kivételt képez az USA, aholg azzal kell bemutatkozni, mennyit keresel. Azt tudjuk, hogy aránytalanul sokat keresnek a politikusok , akárcsak a focisták, a trénerek, a topmanagerek, a vezérigazgatók stb. - ----- Az emberi gyarlósághoz tartozik a HARÁCSOLÁS. Ha nem harácsol az államfő, akkor harácsol helyette a holdudvar, legyen az jobbos vagy balos. Mert semmi se elég, mindig több kell, azonban ez veszélyes is lehet.
balbako_
2023. szeptember 01. 09:32
És még a nagy barba trükk ki sem derült. A nyakló nélküli EU-s hitelek fejében lekötik Ukrajna egész termelőterületét, ahogy az az USA is teszi. Aztán a hacacáré után felveszik az EU-ba és az egész európai agráriumot padlóra küldik! Ravasz mi?
balbako_
2023. augusztus 31. 14:43
Európa rohad.
istvanpeter
2023. augusztus 31. 14:38
Hát, ez szinte pontosan így van. Gyakorlatilag már az 1930-as években az úgynevezett frankfurti iskola liberális gurujai megállapították és kidolgozták, hogy az egyébként is erkölcstelenül és törvénytelenül működő háttérhatalmi maffia világuralma a normális természetes emberi viszonyok között nem valósítható, s ezért minden lehetséges eszközt és módszert be kell vetni az emberi társadalom szétverése érdekében és magát az embert is ki kell forgatni a saját identitásából. Tekintettel arra, hogy a keresztény vallás igen jelentős közösségformáló és a természetes értékeket védő ideológia, ennek a megsemmisítése és a degradálása fontos célkitűzés lett az emberiség elleni háborúban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!