Kitálalt a Jobbik volt elnöke

2023. augusztus 31. 11:07

„Sok újabb fordulattal és színes hírrel fog még szolgálni az egy százalékra zsugorodott Jobbik” – írja Sneider Tamás.

2023. augusztus 31. 11:07

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy Gyöngyösi Márton megerősítette: a Jobbik szakít az ellenzéki összefogással. Arról is írtunk, hogy lapátra tették a párt egykori szürke eminenciását, Szabó Gábort. Az utóbbi napok történéseire reagált közösségi oldalán Sneider Tamás korábbi pártelnök.

Ezt is ajánljuk a témában

„Szabó Gábor megkerülhetetlen, nem csak a Jobbikban, de a baloldal térfelén is. Hatalmas kapcsolati tőkével várhatja azt az édes pillanatot, amikor Gyöngyösi Márton elbukja a Jobbik »jobboldali« fordulatát” – írja bejegyzésében Sneider. Hozzáteszi: Gyöngyösi Márton a Jakab-érát elnökhelyettesként a legmagasabb vezető pozícióban dolgozta végig.

„Nem csak végigdolgozta, hanem szó szerint kéjes örömmel élvezte – láttam, mert mellette ültem – amikor Jakab Péter a megválasztását követő percekben azonnal vérgőzös indulattal fenyegette meg a nem rá szavazókat” – hangsúlyozza a korábbi Jobbik-vezér, majd megjegyzi: ezt követően jött a tisztogatási hullám azon megmaradtak között, akik nem voltak hajlandók Gyurcsánnyal összefogni és egy listára kerülni.

Egyszóval, amíg érdeke diktálta, teljes mellszélességgel támogatta Gyöngyösi Márton a Gyurcsányi frigyet.

Ám eljön a megmérettetés ideje és miután a kevés DK-s európai parlamenti helyre nem fér fel Gyöngyösi Márton, maradt az utolsó szalmaszál, jobboldaliként bejutni a kellemes brüsszeli albérletbe.

Eljött az idő, hogy a donbaszi és krími, Putyint támogató, nyilatkozatok után most is azt mondja: »én ott se voltam«.

Nem kell nagy jósnak lenni, hogy belássuk, ez a mutatvány sem fog sikerülni a Mártonnak” – írja Sneider.

„Bár a választókat már csöppet sem érdekli, de sok újabb fordulattal és színes hírrel fog még szolgálni az egy százalékra zsugorodott Jobbik” – zárja bejegyzését a korábbi pártelnök.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krupps
2023. augusztus 31. 22:45
A te elvtársaid voltak, bazmeg. Ot ültél közöttük. Mennyivel vagy különb? Ahogy a Toroczkai bohóc és Dúró is. Amikor állt a jobbiknak a zászló, akkor egyikőtök sem nyitotta ki a pofáját. Pfejjj.
Syr Wullam
2023. augusztus 31. 15:03
Kávémérgezést fogok kapni. :-)))
basti64
2023. augusztus 31. 14:11
Sneider-szarhegy.
Kemenesfalvi
2023. augusztus 31. 13:47
Hogy hívták azt a mandiner-bohócát, aki mindig szebbjövőzött? Milyen néven fut most?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!