Gyurcsányék most épp tigrisszúnyogok miatt támadják Orbánt, Hont András helyre tette őket

2023. augusztus 27. 19:26

Megtrollkodta a Gyurcsány-pártot a publicista.

2023. augusztus 27. 19:26
null

Mint kiderült, a Demokratikus Koalíció új üzenetében most épp tigrisszúnyogok miatt vette elő Orbán Viktort.

„Az Árnyékkormány azonnali tájékoztatást követel: hány megbetegedés történt a tigrisszúnyogok miatt?

Előfordult már olyan eset, hogy valaki kórházi ápolásra szorult a vírussal összefüggésben? Ha igen, hány esetben? Miért titkolták el a helyiek elől a fertőzés veszélyét? A titkolózás miatt a lakók azzal szembesülhettek, hogy súlyos betegséget terjesztő rovarok szaporodtak el ott, ahol addig a gyerekeik játszottak nap mint nap” – szerepel az MTI OS közleményében.

Jól látszik, az Orbán-kormányt semennyire sem érdekli a magyarok élete,

máskülönben pontos tájékoztatást küldtek volna az egész országnak. A Dobrev Klára vezette szociáldemokrata Árnyékkormány felkészült, hogy a kormányváltás után mindig a magyarok egészségét helyezze előtérbe, és ne titkoljanak el többet egy fertőzésveszélyt sem” – írták a közleményben.

A hírre Hont András is reagált a Facebook-oldalán.

Dobrev Klára szociáldemokrata Árnyékkormánya megállítja az Orbán által elszabadított nílusi tigrisszúnyogokat!”

– közölte az újságíró.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 08. 15:50
Hát ez a Bandi…csuda pofa…Bruhaha
Palatin
2023. szeptember 05. 20:33
A DK az ország belsö ellenségeinek szemétgyüjtö telephelye. "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Héja
2023. augusztus 30. 11:26
Valamiféle bolondgombán hízlalt szemlőhegyi szúnyog a Dobrev házaspárt rendszeresen csipkedi.
survivor
2023. augusztus 29. 11:56
sajnos a szúnyogot irtani kell. még ha vannak is káros hatásai annak... hogy akartok 8 MILLIÁRD embert életben tartani ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!