Egy hét alatt 26 ittas és 4 bódult sofőrt szűrtek ki a rendőrök Borsodban

2023. augusztus 15. 16:54

Az intenzív ellenőrzés ellenére augusztus 7. és augusztus 13. között 84 közúti közlekedési baleset történt a vármegye útjain.

2023. augusztus 15. 16:54
A rendőrségre 2023. augusztus 3-án délután érkezett bejelentés, hogy egy makói ház kapujában egy férfi áramütést szenvedett.

Egy hét alatt 26 ittas és négy bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai - közölte a főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

Mint írták: az intenzív ellenőrzés ellenére augusztus 7. és augusztus 13. között 84 közúti közlekedési baleset történt a vármegye útjain; három esetben ittas sofőr okozta a balesetet.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a következő hetekben is folytatják a koncentrált ellenőrzéseket, mert akik ittasan, vagy bódultan vezetnek járművet, elfogadhatatlan kockázatot vállalnak, és mások életét is veszélyeztetik – olvasható a közleményben.

(MTI)

Nyitókép: Michal Fludra / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!