Az állatok és emberek egy szintre hozása a szetrohadó kultúrák, civilizációk egyik ismérve

2023. augusztus 21. 17:29

Ezek az idióták múltkor, tejlocsolás közben azt hangoztatták, hogy semmiben, semmi lényegesben nem különbözünk az állatoktól, például a szarvasmarháktól.

2023. augusztus 21. 17:29
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Mint a minap említettem: Az állatok és emberek egy szintre hozása a szetrohadó kultúrák, civilizációk egyik ismérve. Ezek az idióták múltkor, tejlocsolás közben azt hangoztatták, hogy semmiben, semmi lényegesben nem különbözünk az állatoktól, például a szarvasmarháktól.

Hát ezek a barmok tényleg nem…”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Daemon6666
2023. augusztus 28. 11:58
Nos, a kutyánkat, macskáinkat mindig többre tartottam, mint a moSSlékosokat. Igaz, a kutyánk, macskáink okosabbak is. Lehet, hogy ez az ok.
EX_Terminator
2023. augusztus 22. 14:31
Na? Ez az amit nem fogunk megtűrni.
gyzoltan-2
2023. augusztus 22. 07:34
"Ezek az idióták múltkor, tejlocsolás közben azt hangoztatták, hogy semmiben, semmi lényegesben nem különbözünk az állatoktól, például a szarvasmarháktól." Kétség sem férhet hozzá Bayer Zsolt megveszekedett antiszemita! A tünetek erre mutatnak... Az "Emberek" nagy többsége nagy egyetértéssel fogadja el, axiómaként alapigazságként kezeli: - "Előbbvalók az emberek az állatoknál, úgy a zsidók a föld többi népeinél.," (Zeror hamar l0lb.) - "A világ népei azonban nem neveztetnek embereknek, hanem állatoknak." (Baba mezia 114b.) -márpedig az állatok ne szóljanak bele az emberek dolgába... Kétségbe vonni, hogy a világ népeinek állati voltát?! Most?! Mikor az Emberek kívánságára, noszogatására, szándékára, éppen a gyűlölt fehér gój keresztények irtják egymást, bizonyítva az "Emberek" szellemi fölényét a gój állatokkal szemben... -ez most fricska, melyet oly divatba hoztak, netán karikatúra, mely a valóságra utal, avagy netán maga a valóság lenne..? -majd Ti eldöntitek! -magatokról..?!
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. augusztus 22. 07:31
339. § (1) Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. (2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot a) csoportosan, b) a köznyugalmat súlyosan megzavarva, c) fegyveresen, Magyarország nem demokratikus állam. A Soroszista szervezetekre nem vinatkoznak a törvények, az állam védi őket. Oroszországban ez elképzelhetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!