A Momentum a leghülyébb vezetőkkel megvert párt Magyarországon

2023. augusztus 20. 11:15

Barátaim, Budát 337 éve visszafoglaltuk: hülye vagy fiam, leülhetsz.

2023. augusztus 20. 11:15
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Szégyen

Bocsáttassék meg nekem a szóhasználat, de nem találok alkalmasabbat: a Momentum a leghülyébb vezetőkkel megvert párt Magyarországon. Pedig éles a verseny. Azt már megszoktuk, hogy szélesebb a vállnál az arc, azt is megszoktuk, hogy időnként különböző kerítéseket rohamoznak meg teljesen fölöslegesen, azt is, hogy ostobábbnál ostobább közleményekkel fárasztják a közönséget, mégis mindig meg tudnak lepni minket.

Most ez a molinó az Alagút fölött.

Barátaim, Budát 337 éve visszafoglaltuk. Áldott emlékű általános iskolai osztályfőnököm, Csekő Géza szavajárása jut eszembe: hülye vagy fiam, leülhetsz.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. augusztus 21. 11:10
Ez az egész ellenzék merő közröhej. Ez van, ha percemberek aranyhalnyi RAM-el politizálnak. Fegyőrnyi momentum, elektromos rollerfürdető, napelem, mint atomerőmű, Gyurcsány, mint a kettős állampolgárság kegyes osztogatója és egyéb szellemi törpeség után itt egy újabb, gonosz célzattal készített propaganda és vállalhatatlanul bugyuta politikai erőlködés. A karmelitás legózásban kimerült politikai erő újabb nyögvenyelése... Köszi. NEM KELL. NEM. Ugye érthető?!
barni-a-hegyrol
2023. augusztus 21. 11:07
Tájékozatlan, műveletlen egy banda! Komplex műveltségi-, meg drogteszthez kötném a képviselői alkalmasságot! Oldaltól függetlenül!!! Aki megbukik, az takarodjon el lángost sütni, vagy áruljon nejlon zoknit a kínai piacon, de ne a Parlamentben kreténkedjen, meg játssza a "politikust" havi nettó másfél milláért!
urban63
2023. augusztus 21. 07:49
Minden egyes napra ki kel találniuk valamit, hogy feszkó fenntartsák, megosztottságot keltsen. Ezért gurulnak csak balra a dollárok! Másképp elveszítik a plusz pénzüket és nem juttatják hatalomra, mert mindig csak idegen segítséggel sikerült neki, aztán mindent átjátszani a gazdájuk kezére, a nép csak úgy nyekken - lásd elmúlt 100 év...
ZZoltan
2023. augusztus 21. 04:23
A momentumosok annyira hülyék, és annyi ostobaságot nyilatkoznak tesznek, hogy ezért már felelniük kellene. Vagy bűntetőjogilag, vagy feloszlatni ezt a magyarellenes szarkupac pártot. de elég lenne zártosztályra vinni a vezetőiket. Csekk Katát pedig börtönbe.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!