Több ezer elszabadult méh támadt emberekre Budapesten

2023. július 12. 18:58

Egy méhkaptár esett le egy teherautóról a XI. kerületben.

2023. július 12. 18:58

A Blikk szerdai cikke szerint egy méhész teherautójáról leesett kaptár következtében több ezer méh szabadult el kedden Budapesten, a XI. kerületben. A portálon azt írják: egy szemtanú szerint több embert is megtámadtak.

Délután hívott egy zaklatott hölgy, hogy az út közepén hever egy méhkaptár”

 – nyilatkozta a lapnak Boros Tibor méhraj-befogó. Kiderült, hogy a bejelentőnek igaza volt, és egy több rekeszes kaptár hevert az autóúton, amit – mint később kiderült – egy méhész hagyott el a teherautójáról. A Blikk szerint az eset nap közben történt, ami arra utal, hogy a sofőr nem értett ahhoz, hogyan kell a méhekkel bánni, ezeket a rovarokat ugyanis vagy éjjel, vagy a hajnali órákban kell szállítani, hiszen olyankor még nem aktívak.

A rekeszekből a szakember szerint 6-7 ezer zavarodott méh szabadulhatott ki, amik rémületükben támadni kezdtek. Mivel ilyenkor veszélyben érzik magukat, az amúgy békés természetű rovarok rátámadhatnak bárkire, akiben ellenséget gyanítanak. A szemtanú szerint több embert is összeszurkáltak – olvasható a portálon.

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
petya-806
2023. július 13. 06:26
"Anthrax: Attack of the killer b's." Az egyik kedvenc albumom volt a 90-es évek elejéről.
5m007h 0p3ra70r
2023. július 12. 23:06
"- Komolyan mondom ez már lassan hozzátartozik kis városunk életéhez, amit hozzáteszek egyáltalán nem normális... Az egyik héten szatír, a másikon maszturbáló néni, aki nem bír a tavasszal, máskor bácsi pucéran nyomul a biciklin... Katasztrófa! " | https://ripost.hu/insider/2023/07/verre-mennek-a-maszturbalo-no-miatt-a-budakalasziak?utm_source=mandiner.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_a_05_sz
5m007h 0p3ra70r
2023. július 12. 23:01
"szemtanú szerint több embert is összeszurkáltak" Van ez így, amikor a számottevő etnikumhoz tartozó herék megzavarodnak, mert a MÉH nem adott eleget a vasért.
BAJA
2023. július 12. 22:21
Csak méhlegeltek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!