Tuzson Bence váltja Varga Juditot az igazságügyi tárca élén

2023. június 28. 13:02

Orbán Viktor a Miniszterelnöki Kabinetiroda eddigi kormányzati államtitkárát jelöli a tisztségre.

2023. június 28. 13:02
null

Orbán Viktor miniszterelnök tudomásul vette Varga Judit igazságügyi miniszter lemondási szándékát – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Hozzátette: a kormányfő az igazságügyi miniszteri tisztségre Tuzson Bencét, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkárát jelöli.

(MTI)

***

 

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

 

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2023. június 29. 01:18
Sok buta, agynélküli fideszes a kommenteket elnézve mindig nem érti.. Varga bele BUKOTT a volner ügybe! Orbán a minden ható, így kíván tőlle meg szabadulni! HÜLYÉK VAGYTOK??
Mesterséges unintelligencia
2023. június 28. 23:24
Monte Carlo A kuruc a LEGUTELESEBB online ujság, mivel megírja azt, amit itt is elhalgatnak. Amúgy aku,va änyádat!, cigány Grofószopó!
Dezsőke
2023. június 28. 20:29
jelenleg is vannak olyan korrupciós ügyek a bíróságon, amelyekben elvárhatóan kellő eréllyel, és elszántsággal képes fellépni megtisztulásunkért... van lehetőség a bizonyításra...
salamonhihii
2023. június 28. 20:14
Ide vezet a kontraszelekció. A végére már csak ilyenek maradnak... Jobb helyeken az igazságügyminiszterek tekintélyes jogászok. Fidnyákoknak erre nem futja. Már varga sem volt az (nem is tudta, mi a jogállam). Tuzsonnak is csak a végzettsége jogász, de semmiféle civil pályája, karrierje nincs, egész életében csak pártkatona, pártszolga volt., semmi má höhöö..Kiválasztási folyamat: - Szevasz Bence, vitya vagyok. Tudod miért hívlak, ugye? - igenis, csak átdugom a nyelvem sggedből, majd visszadugom és máris jöhet az összes aláírni való. A tiktok videóit és a körzeti újságokban való állandó szereplését leszámítva semmilyen munkássága, tevékenysége nincs. Az ellenzéki kampányban nem véletlenül nevezték Nullás Bencének... A legnagyobb nímand valaha, szóval nála jobb jelöltet aligha találtak volna. "Tiktokon hasít: közel 90 ezer követője van" - a gond csak az, hogy ő nem egy csöcsrázó influenszer, hanem egy úgynevezett szakpolitikus (kellene, h legyen). Ehhez képest annyit tud, hogy követi a 4 millió fideszesből 90e. És persze már a cikk sem hiányolja (vagy várja el), hogy a jogi végzettség mellett esetleg hol a f@szban van a csávó igazságügyi szakmai tapasztalata, gyakorlata, múltja, ismeretei, stb. Egy mondat nem szól arról, hogy miniszteri kinevezést látunk egy olyan területen egy olyan ember kapcsán, aki soha életében nem dolgozott ezen a területen, a lemondás/kinevezés között annyi idő sem telt el, hogy ennek az embernek legalább felszínes fogalma lehetne arról, mire nevezik ki egyáltalán és ott mi lessz a dolga. Persze nem nagy ügy, kb 500-600 ember közvetlen vezetését jelenti a miniszsteri pozi, az igazságügyi területen pedig további több ezer ember, és számos állami intézmény(rendszer) irányítása, szakmai vezetése vár rá. Azaz ismét egy nevetséges bohóc kap miniszteri széket, akiről már a parasztok se hiszik, hogy értene hozzá, vagy akár értenie KELLENE hozzá. Majd ő is parancsba kapja, mit gondoljon, mondjon, és főleg mit írjon alá. Ahogy az egész ország, úgy ez a minisztérium is kézi vezérléssel, teljesen dilettáns módon megy tovább, kimondva, egyértelműen egyetlen céllal - a központi, orbáni akarat feltétlen megvalósítása, kritikátlan végrehajtása. Nem kell ide tudás meg tapasztalat csak jó hosszú nyelv. !! Teljesen mindegy, ki lesz a következő kesztyűbáb. Lényegtelen..höhöö..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!