Kis Grófo sem feledkezett meg a születésnapos Orbán Viktorról

2023. május 31. 21:23

„Taves Baxtalo Viktor!” – posztolta közösségi oldalán a bulibáró.

2023. május 31. 21:23
null

„Kis Grófo is előre megy, nem hátra! Isten éltesse!” – két héttel ezelőtt ezekkel a szavakkal köszöntötte fel Orbán Viktor a zenészt, Kis Grófo még egy dedikált üdvözlőlapot is kapott a miniszterelnöktől. A bulibáró sem maradt adós a jókívánságokkal, a mai napon a hatvanadik születésnapját ünneplő kormányfőnek a következőket üzente Facebook-oldalán:

„Tisztelt Miniszterelnök Úr! Isten Éltesse Sokáig Születésnapja alkalmából! Engedje meg, hogy roma nyelven is köszöntsem:

Te reszesz tyo rakhagyimaszko gyész but bers szasztesz, bachtalesz, e Devlesko áldási tavel petute taj pe tyi família taj mangav e Devles but bers te tradesz o Ungro andi pácsá le devleszki!”

Nyitókép: Facebook

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PiszkosFred
2023. június 01. 17:24
Ééééés le is írta! Szépen hosszan! Fonetikussssssan basszus! na jó egy "ch" meg egy "x" belefért mer' nehogymá... De azért az megvan, hogy írott nyelvük az ugye nincs ....
Lajoss
2023. június 01. 11:41
Ráadásul az anyanyelvén köszöntötte..:)
NERbot
2023. június 01. 10:49
Bámulatos ez az őszinte, kompromisszummentes vonzalom Magyarország két legfontosabb popsztárja között!
Igazszó
2023. június 01. 08:21
Minden nap van lejjeb. A vétotlan köpcös csicska geci a társára talált mellár, pálinkás, martonyi, jeszenszki után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!