Megkeresztelkedett Kis Grófo

2023. május 27. 20:35

A megtért énekes házasságát is megerősítette a Hit Gyülekezetében.

2023. május 27. 20:35
null

Kis Grófo Németh Sándorral, a Hit Gyülekezetének alapítójával posztolt közös képet Facebookon, amelyen feleségével mindketten fehér ruhában láthatók. A kép alatt arról számol be, hogy az elmúlt két héten nagyon sok minden történt velük, többek között „megtérő ima után egy kis idővel eldöntöttük a feleségemmel, hogy vízkeresztség által is újjászületünk, ami a mai nap meg is történt Németh Sándor úr (lelkész) segítségével!” – derül ki a csütörtöki bejegyzésből.

Hozzáteszi, a keresztség után az Úr előtt is megerősítették házasságukat. 

„Nagyon boldog ember vagyok a családommal. Hála a drága jó Istennek” – írja.

***

Orbán felköszöntötte a születésnapos Kis Grófót

Kis Grófo is előre megy, nem hátra! Isten éltesse! - ezekkel a mondatokkal köszöntötte fel Orbán Viktor a zenészt. Kis Grófo még egy dedikált üdvözlőlapot is kapott a miniszterelnöktől. Nyitókép: Facebook

Nyitókép: Kis Grófo Facebook-oldala

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Halas
2023. május 30. 19:25
Genderizmus =családok és a hagyományos értékek szétverése. Mi a nácizmus? Mi a kommunizmus?
tartarossz.blog
2023. május 28. 23:31
A kereszténység ezen formái egy óriási trükköt rejtenek, mivel kevesen sejtik de szvsz csak az veszik el, aki hisz a tanaiban és mindenki más üdvözül. Ezért aképpen aki azt gondolja megmenti ezzel a lelkét, pont abban a pillanatban veszíti el az üdvösséget. Vallással és hiteskedéssel, neoprotestans jellegú közléskényszeres prédikációkkal, amivel lyukat beszélnek a gyülekezet tagjainak a fejébe tképp nem lehet a transzcendens világot megtalálni, arra kizárólag beavató jellegű sorstörténés ad feleletet és nem egy vallási sablon szerint önmagukra eröltetett önhitegetése. Jézus is százféleképpen hívta el a tanítványait, nem sablonnal és dogmával.
fado
2023. május 28. 17:56
Csak Jézus Krisztus az aki integrálni tudja a cigányokat a civilizált világba. Senki más mint látható az elmúlt 600 év kudarcait hazánkba is.
Bástyaelvtárs
2023. május 28. 14:34
Mégegy divatkeresztény került a birkataborba. Latszik is a fotókon milyen ájtatos képpel komolyan vehette a keresztség szentségét :D Ezt a művészt köszönti fel orban a szulinapján :) magas a szint mar megint:))) Ha mond egy ket szépet a fideszről jövőre meglehet neki a Kossuth díj is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!