Így áll most a kilőtt svájci farkas ügye

2023. május 23. 18:51

Több mint egy hónap után adott hírt a rendőrség.

2023. május 23. 18:51
null

Az ügyben a büntetőeljárás a KRI NNI-nél jelenleg is folyamatban van, azonban a nyomozásról további részleteket nem áll módunkban nyilvánosságra hozni” – válaszolta az ATV Híradó megkeresésére az ORFK Kommunikációs Szolgálata arról, hogy áll az április elején eltűnt svájci farkas ügyében indított nyomozás.

Ismert: az alpesi országból télen érkezett Magyarországra az M237-es sorszámú állat, akinek április elején találták meg a jeladóját a Hernád folyóban. Ebből következtettek arra, hogy a farkast feltehetőleg kilőhette egy vadász. Az eset óriási felháborodást váltott ki Magyarországon, és Svájcban is kiakadtak a kommentelők.

Nyitókép: PATRICK PLEUL / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gondolkodó56
2023. május 25. 07:32
A hivatásos vadásznak illett volna tudnia a jeladózott farkasról, és nem mindenre lőni, ami mozog. De ha már megtörtént a lelövés, nem kellett volna sunyi módon folyóba dobni a jeladót és eltüntetni a nyomokat. Felelősségvállalás?!
Bicsike
2023. május 25. 06:45
Menjetek a tudjátok hova!! Cím: Így áll most a kilőtt svájci farkas ügye. Tartalom: Nem adnak információt az ügyről! Tehát hogy áll basszátok meg a szájbakúrt dédnagyitokat? Na, hogy áll? Sehogy a kurva anyátok. Akkor minek a cikk? Igazi Blikkes meg Borsos clikk bait! Anyátok!
Vakfolt
2023. május 24. 14:46
Most már ezt is tudjuk. Illetve nem tudhatjuk. Szupi.
NagyÖreg
2023. május 24. 07:23
Lehet indulni Bulgáriába és még sok országban farkasra vadászni! Ja tényleg a nádi farkas nem farkas? Szaporodjon csak tovább korlátlanul! Sötétzöldek tegyetek valamit! Vagy csak vonítani tudtok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!