Gomolyfelhők, záporok, meleg – ilyen idő várható csütörtökre

2023. április 20. 05:25

Az esti órákra mindenütt lecsengenek a zivatarok az OMSZ szerint.

2023. április 20. 05:25
null

Gomolyfelhős idő várható általában többórás napsütéssel – írja csütörtök délelőttről az Országos Meteorológiai Szolgálat oldala. Az előrejelzés szerint az ország északkeleti tájain zápor, néhol zivatar is kialakulhat. Az északias szél a Dunától keletre megélénkül, máshol mérsékelt marad a légmozgás.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 20 fok között alakul.

Késő este 8, 13 fok közötti hőmérséklet várható – olvasható az előrejelzésben.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2023. április 20. 11:31
Az ellenzék ezt persze a paksi atomerőművel magyarázza, hogy túl meleg volt a Duna, felszálló légáramlatok, kicsapták az esőt. Ki kéne vágni ezt a sarlatán Nagyot, nem csak azért, mert feladja a magas labdákat az ellenzéknek, hanem mert tényleg nem ért hozzá. Lásd az ukrán búza helyzet, hogyan növekedhetett fel az ukrán búza betárolás, ha azért engedtük be, hogy majd átszállítják?
brekker
2023. április 20. 11:21
Mindenféle ellenőrzés nélkül minden hülye üzemeltette magának, erre a Dunántúlon esett le minden csapadék, az Alföldön semmi.
brekker
2023. április 20. 11:19
Remélem nem üzemeltetik a jégkár mentesítő rendszert. Ami a tavalyi nagy aszályt okozta az Alföldön. Nagy miniszter jóváhagyásával.
Hannibal
2023. április 20. 08:25
- Te, srácok! Milyen idő lesz ma? - Gomolyfelhők, záporok, meleg – ilyen idő várható csütörtökre - Igen? Akkor egy fotó az Izland fölötti kibaszott nagy ciklonról jó lesz? - Tökéletes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!