Boros Imre: Baromság, hogy az NBB orosz kémbank, ezt csak egy debil hiszi el

2023. április 18. 14:38

A presszionálás azon szakaszába léptünk, amikor az USA már saját szövetségi rendszerén belül szankcionál, mondta Boros Imre.

2023. április 18. 14:38
null

A Nyugat cselekvési tervében azt a vonalat követi, amit a háború során mindvégig, mondta az Ultrahang hétfői adásában Boros Imre, aki szerint az Európai Unió valamennyi tagállamát cselekvésre akarják ösztönözni. Emlékeztetett: a magyar álláspont az, hogy harci cselekményben nem vesz részt, mert ez a háború nem Magyarország háborúja. „Már ott tartunk, hogy a presszionálásnak különböző fokozataiban az Egyesült Államok, amely ennek a proxyháborúnak a fő kivitelezője, a saját szövetségi rendszerében alkalmaz szankciókat, ami meglehetősen szokatlan dolog” – mutatott rá a közgazdász. 

Király Tamás műsorvezető kérdésére válaszolva Boros leszögezte, már nem tagja a Nemzetközi Beruházási Bank igazgatótanácsának, majd hozzátette: az amerikai szankciók bejelentésének pillanatában az NBB technikailag megszűnt bankként létezni, mivel nem bonyolíthat pénzforgalmat. Ezt követően a magyar állam bejelentette, hogy visszahívja delegáltjait, amit logikusnak minősített. Boros szerint a lépést követően egyfajta elbizonytalanodás is tapasztalható a nemzetközi bankrendszerben, mert bárki gondolhatja azt, hogy adott esetben ő lesz a következő. 

Az 1970-ben a KGST tagországai által alapított Nemzetközi Beruházási Bankkal kapcsolatban Boros elmondta, arra nem felderítés szempontjából volt szüksége Oroszországnak. Mint mondta, senki sem gondolhatja, hogy egy olyan titkosszolgálati szervezettel rendelkező nagyhatalomnak, mint Oroszország ez szükséges lett volna. 

Hozzátette: amikor egy bank jelentős pénzforgalmat bonyolít, abban mindig érintettek nyugati nagybankok is, ugyanakkor gyanús pénzmozgásra vonatkozó jelzés az NBB ügyleteivel kapcsolatban egyetlen esetben sem érkezett. Boros ezért kizárta azt a lehetőséget, hogy a bank az ukrajnai háború finanszírozásában játszhatott volna szerepet. mint mondta, a bank profilja szerint 20 és 25 millió eurós tételek közötti közép- és hosszútávú beruházások finanszírozását végezte. 

A valós nyugati probléma az volt az NBB-vel, hogy az nem a globalista brigádot gazdagította, ezért inkább kiiktatták, mondta Boros, aki a sajtóból értesült az amerikai nagykövet által bejelentett, a bankot érő szankciókról. 

 

A teljes beszélgetést itt hallgathatja meg: 

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. április 18. 19:11
Megkérdeztem z AI-t, hogy kire nem kíváncsi még az anyja se. Elmondta. Kúr Hány Fegyenc Balgar tehén Fegy öö kör Csekkata Büsdös Bence Márki majmun. Megfigyelni ??? Was? Vírusokat ? Hiihiihihihihihiih.
Fed74
2023. április 18. 17:57
Ugat ez a vén komcsi retek! Mint ahogy a tolvaj bandája, az is tele van komcsival!
WLaci
2023. április 18. 17:41
Debilségben szakértő ez az arc, már úgy ránézésre.
Csigorin
2023. április 18. 17:32
mar a szo maga baromsag hogy "kembank". 8-4 bankar, utana kemkedik? vagy hogy? mitol kembank? attol hogy kulfoldi? az Erste nemet kembank?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!