„Benne lennék” – mondta Snoop Dogg, amikor arról kérdezték, fellépne-e III. Károly koronázásán

2023. március 28. 19:05

A koronázás május 6-án lesz, és a kérdés egyre aktuálisabb: még nincs hivatalos bejelentés arról, ki fogja szórakoztatni a közönséget.

2023. március 28. 19:05
null

„Benne lennék, hogy fellépjek a koronázáson. Történjen így” – mondta a Sun című brit bulvárlapnak Snoop Dogg, a világ egyik  legismertebb rappere. 

Az afroamerikai előadó bevallása szerint

akkor kezdett érdeklődni a királyi család iránt, amikor a ’90-es évek közepén gyilkossággal vádolták meg az Egyesült Királyságban, miközben épp turnézott.

„Amikor megpróbáltak kirúgni Angliából, a királynő azt mondta, az unokái szeretik Snoop Doggot, és nem tett ő rosszat Nagy-Britanniában, ezért engedélyt adott nekem, hogy itt legyek. Azok az unokák Vilmos hercegként és Harryként nőttek fel, szóval hatással voltam rájuk, ők pedig a nagymamájukra, ez pedig lehetővé tette számomra, hogy ebbe a gyönyörű országba kerüljek” – mesélte Snoop Dogg, aki  arról is beszélt a lapnak, hogy oda-vissza van az ITV 1960 óta futó Coronation Street című szappanoperájáért, így ha felkérnék, a sorozathoz is szívesen készítene valamilyen dalt.

Ismert: május 6-án lesz a 74 éves III. Károly koronázása, aki II. Erzsébet szeptemberi halála után hivatalosan is elfoglalja majd a brit trónt.

Bár az esemény bő egy hónap múlva lesz, az viszont máig nem ismert, ki szórakoztatja majd a közönséget az énekhangjával. Úgy tudni, hogy a palota számos brit előadónak tett már ajánlatot, köztük Adele-nek, Sir Elton Johnnak és Harry Stylesnak is, utóbbiak mind nemet mondtak a felkérésre.

Nyitókép: MTI/EPA/Kevork Djansezian

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tisza009
2023. március 29. 11:15
"Britek lévén nem vagyunk maradiak, utat engedünk minden új kezdeményezésnek, akár tetszik nekünk, akár nem." Csengetett, Milord.
sorivo4
2023. március 29. 00:10
Arra buzdítanám inkább a királyi családot, hogy hagyományos koronázást tartsanak. Mint amilyet tartanának háromszáz évvel ezelőtt. Amikor még nem voltak niggerek Angliában. Vagy csak rabszolgák. Annyira nem kell progresszívnak lenniük, hogy egy nigger koronázza meg Károly herceget. Háromszáz évet visszamegyünk, elég az. Aztán a nigger tarthat egy műsort a jelenlévő proliknak, akik a niggerekre buknak. De akkor a királyi család már nem lesz sehol. Hanem hazamegy aludni.
sorivo4
2023. március 29. 00:05
Egy nigger mindig jól jön egy koronázáson. De nem fogják homofóbnak ítélni a királyi a családot, ha ez a nigger nem női ruhában lép fel?
Káder János
2023. március 28. 20:03
Tébolyult világ ... Egy fasz nigger drogos rapzenész a brit királyi család mellett ??? Ez mIndent elárul skozofrén világunkról . N em csípem a briteket , arrogáns gyarmatosító fajzat , de ez valami hihetetlen . Sir Elton John , az ünnepelt buzi , Sir Lewis Hamilton ... .-)))))))))) a régi Sir családok mit szólnakk mostanság ?? Nelson admirális megfordul a sírjában . Mikor lesz már végre REND ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!