Mindeközben a tompai határátkelőnél: nőgyógyász segítségével tudták csak kiszedni a crack pipát egy brazil nőből

2023. március 30. 12:09

Egy kis fehér por is volt nála.

2023. március 30. 12:09
null

A rendőrség tájékoztatása szerint szerda reggel 8 óra 30 perckor a Tompai Határátkelőhelyen – egy autóbusz utasaként – kilépésre jelentkezett egy brazil állampolgár. A 32 éves nő portugál tartózkodási engedélyt adott át, ám az hamis volt. Az elkövetőt közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt előállították, ahol azonban rosszul lett.

Azonnal kórházba szállították, röntgen segítségével derült ki: az asszony testében idegen tárgyak voltak, amelyeket nőgyógyász segítségével távolítottak el.

Egy crack pipa és egy kis zacskónyi, kábítószer-gyanús fehér por került elő a nő szervezetéből, a tasakban lévő por tartalmát szakértő vizsgálja. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozói közokirat-hamisítás bűntette és kábítószer-birtoklás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki a brazil állampolgárt, aki jelenleg szabadlábon védekezhet. 

A nyitókép illusztráció. Fotó: JOEL SAGET / AFP

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ata
2023. március 31. 08:43
Csak a partnerének tartogatta, hogy "bemelegítéskor" tudjon erőre kapni. :)
Takarító
2023. március 31. 06:15
Két végén égette. Alul felül szívott. Így kell ezt. Persze kell a cartell-kapcsolat a fidesznek. Nem lett kiutasítva. Wellcome, Wilkommen, Mazel Tov és üdvözlégy Mária maszlaggal teljes.
mijjamano
2023. március 31. 01:11
Nem tudom, hogy néz ki, de ha úgy, mint Duró Dóra, én ujj nélkül is kivettem volna :-)
Bitrex®
2023. március 30. 20:13
Brazil (mesztic,mulatt, zambó?) nő a tompai határátkelőhelyen egy autóbuszban több mint gyanús.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!