Szankciós-bombás fotóra váltott Magyarország kormánya

2022. október 15. 13:20

A magyar kormány hivatalos Facebook-oldala új coverfotót töltött fel. A képpel a legújabb nemzeti konzultációt hirdetik.

2022. október 15. 13:20
null

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2022. október 15. 22:41
Fideszesek mantrája: Semmi szankció! Béke! No akkor hogy is lesz béke? Tessék leírni! Utána a javasolt békefolyamatot tessék Magyarországra is alkalmazni.
incze
2022. október 15. 18:24
rétvári ma már azt találta mondani, hogy a szankciók rombolják a közbiztonságot, és bár erről még nem beszélt, mind tudjuk, hogy mi lesz, a következő szankciók átműtik az összes mogyoró újszülöttet kanárivá. én azt tanácsolom a mandiner csürhének, hogy üljenek be a mogyoró kormányzat "coverfótója" elé, és lazítsák meg a sliccet, de még ne kapkodják el az ön-örömszerzést. ahonnan ez jött ott lesz még ennél is ütősebb elnézve az utóbbi idők közszerepléseit, kivált a főmogyoró bumfordi bájjal előadott hazai és külföldi fellépéseit. --- hogy mogyoróföld sokkal nagyobbat szív mint mások, annak egyszerű oka van. elkúrták. nem kicsit, de nem is nagyon, hanem kibaszottul. évtizedekre. hogy a világ is szív annak észak-koreát, belaruszt, nicaraguát, szíriát, meg a mandiner csürhét leszámítva nagyjából mindenütt egyformán látják az okát, pl.: International Monetary Fund member countries on Friday issued a near-unanimous call for Russia to end its war in Ukraine, the IMF's steering committee chair said, calling the conflict the single biggest factor fueling inflation and slowing the global economy. - https://www.reuters.com/world/imf-countries-call-end-war-ukraine-russia-blocks-communique-2022-10-14/
Finale*
2022. október 15. 17:55
Annyira rosszul tud neha a kormany cimet valasztani,hogy az katasztrofalis. Igy vadolni szoktunk masokat, ilyen cimmel a figyelmet szoktuk felhivni valamire ami rossz. Tenyleg ez a cel, hogy a kormany sajat magat vadolja?
Sorted87
2022. október 15. 17:53
Ez kék plakáton lesz milliárdokért? Mint a Stop Soros és társai? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!