Tatai honvédeket látogatott meg Ganxsta Zolee

2022. szeptember 16. 17:11

„Nagyon tisztelem a magyar katonákat!” – mondta a rapper.

2022. szeptember 16. 17:11
null

A Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandárt látogatta meg az alakulat meghívására Ganxsta Zolee Tatán, erről a dandár Facebook-oldala számolt be. Mint bejegyzésükben írják, a találkozó célja egy baráti és professzionális kapcsolat kialakítása volt a dandár és az ismert rapper között, amely a jövőben nem csak az alakulat népszerűsítésére, hanem a toborzási program aktívabbá tételére is irányul.

Nagyon tisztelem a magyar katonákat!”

– fogalmazott a rapper. 

A látogatás során Ganxsta Zolee megtekintette a laktanya létesítményeit, majd az alakulatnál rendszeresített kézifegyvereket, haditechnikai eszközöket, többek között a BTR-80 páncélozott szállító harcjárművet, a D-20-as vontatott ágyútarackot, a Gidrán többcélú moduláris páncélozott harcjárművet, a Leopard 2A4HU harckocsit és a PzH 2000 HU önjáró tüzérlöveget is.  

Nyitókép: MH 25. Klapka György Lövészdandár

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2022. szeptember 19. 08:17
Hogy került ez a bűnöző, trágár seggfej a (zsoldos) magyar hadsereg egy alakulatának közlébe? Kinek volt ez az eget verő ötlete? Régebben a ilyeneket fából kifaragták, kifestették és céltáblának alkalmazták a jobb találati eredmény elérése érdekében.
Namond
2022. szeptember 17. 21:30
Naaa, Ganxsta Zolee az új hadügyminiszter? Vagy adományozott egy tankot?
Nabakker
2022. szeptember 17. 19:42
1-2 év katonaság rá is ráférne.Akkor nem lenne ekkora pofája.
Gyzoltan
2022. szeptember 17. 15:55
Ez büntetendő! Merénylet a hadsereg morálja ellen! Prostituálják, lejáratják a hadsereget! Az egységparancsnok felmentendő, a felbujtójával együtt..! A prostitúció, mint a politika szerves része, nem hatolhat be a hadsereg soraiba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!