Halálos gázolás történt a Budapest Parknál

2022. július 11. 09:16

A gázolást megelőzően tömegverekedés történt a szórakozóhely előtt.

2022. július 11. 09:16
null

Frissítés – a Budapest Park közleménye:

Szomorúan értesültünk róla, hogy szombat éjjel egy férfi közúti baleset következtében életét vesztette a Soroksári úti gyalogos-átkelőhelyen. Őszinte részvétünk az áldozat családjának és szeretteinek.
A sajtóban megjelent meg nem erősített információt, miszerint a Budapest Park főbejárata előtt tömegverekedés alakult volna ki a balesetet megelőzően, és ez bármilyen összefüggésben állna a gázolással, biztonsági kameráink felvételeinek elemzése és helyszínen tartózkodó munkatársaink beszámolója alapján egyértelműen cáfoljuk.
Minden erőnkkel azon voltunk, hogy a helyszínt biztosítsuk az életmentéshez, amelyben a Budapest Park teljes felszereltségű egészségügyi személyzete is tevékenyen részt vett. A hatóságokat azonnal értesítettük, a baleseti helyszínt kiérkezésükig saját biztonsági szolgálatunk biztosította.

A sajtóban megjelent meg nem erősített információt, miszerint a Budapest Park főbejárata előtt tömegverekedés alakult volna ki a balesetet megelőzően, és ez bármilyen összefüggésben állna a gázolással, biztonsági kameráink felvételeinek elemzése és helyszínen tartózkodó munkatársaink beszámolója alapján egyértelműen cáfoljuk. Minden erőnkkel azon voltunk, hogy a helyszínt biztosítsuk az életmentéshez, amelyben a Budapest Park teljes felszereltségű egészségügyi személyzete is tevékenyen részt vett. A hatóságokat azonnal értesítettük, a baleseti helyszínt kiérkezésükig saját biztonsági szolgálatunk biztosította.

Vasárnap éjjel elütöttek egy embert a budapesti Soroksári úton, a Budapest Park előtt. A gyalogost mintegy 40 percig próbálták stabilizálni a mentősök, többször próbálták újraéleszteni, de a kórházba szállítás során meghalt. –írja a baleset.info.hu

A portál szerint a gázolást megelőzően tömegverekedés történt a szórakozóhely előtt. A BRFK az esettel kapcsolatban azt közölte: „A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. július 10-én éjfél után pár perccel a IX. kerületben a Soroksári út 60 sz. előtti zebrán egy gyalogos átszaladt, ekkor ütötte el őt egy személyautó.

A 38 éves férfi a balesetben olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a kórházba szállítás közben elhunyt.”

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatásában jelezte, hogy a baleset következtében egy 40 év körüli férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét sajnos a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem lehetett megmenteni.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: MTVA / Bizományosi: Juhász Gábor

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2022. július 11. 12:05
A Pro On Agency bemutatja: I Love 2000's Budapest Park 2022. július 9. szombat 2022-ben minden eddiginél nagyobb időutazásra készülünk Veletek! Idén visszatérnek Budapestre a 2000-es évek és az ezredforduló party-hangulata a korszak igazi ikonjaival! FELLÉPŐK: Danzel Dj Antoine Groove Coverage Paffendorf Royal Gigolos Dj Sammy Jan Wayne feat Charlene Kozmix Bárány Attila Dance4Ever Dj Dominique Dj Szatmári Dj Lotters Erős és Spigiboy Náksi Peat Jr. & Fernando feat Sheela Revolution Spy the Ghost Dj Tégla és Dave S Tape UBC Régi partydrogos partyarcok ha összejönnek, garantált a tömegverekedés..
Párhuzamos különvélemény
2022. július 11. 10:43
Uborkaszezon.
fogd a pénzt és kuss
2022. július 11. 10:39
szólhatna a gelgej h ez egy nagy város, uhogy ez teljesen normális. hozzá kell szokni.
Nabakker
2022. július 11. 09:59
Ez a Budapest park egy szörnyű hely.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!