A Kúria szerint megalapozatlan volt a felülvizsgálati kérelem a levélszavazással kapcsolatban

2022. április 10. 13:08

Helybenhagyták a Nemzeti Választási Bizottság határozatát.

2022. április 10. 13:08
null

Helybenhagyta a Kúria a Nemzeti Választási Bizottság határozatát az Erdélyben megtalált félig elégett levélszavazatok ügyében.

A felülvizsgálati kérelmet a Momentum nyújtotta be a Kúriához azt követően, hogy a Nemzeti Választási Bizottság kijelentette, nincs lehetőségük érvényt szerezni a választási szabályoknak Magyarország területén kívül.

Kapcsolódó

Időgép: a kidobott erdélyi szavazólapokról szóló cikkét már február elsején megírhatta a Telex
A cikk megszületésének és publikálásának ideje közti eltérésre a Transzparens Újságírásért Alapítvány által felkért független választási médiafigyelő delegáció bukkant rá. Bővebben is érdekel...

A cikk megszületésének és publikálásának ideje közti eltérésre a Transzparens Újságírásért Alapítvány által felkért független választási médiafigyelő delegáció bukkant rá.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. április 10. 16:24
Egy picikét értetlen vagyok. 3-án este 135 valami mandátum, külföldi szavazat nélkül. Most szombaton meg a külföldivel 135 mandátum. Hogymicsinál az a 16 külföldi pörkölt szavazat akkor, ha a háromszáz-ötvenezer sem csinál zavart?
sasszem
2022. április 10. 14:13
Ennyi!!!!!!!!
MZperX
2022. április 10. 14:07
Még jó, hogy így döntöttek... Az egész egy orbitális méretű kazár-libernyák provokáció, Parázna Boróka, a Telex, meg a Dull bevonásával. Csak koppantak egy hatalmasat.
states
2022. április 10. 13:56
Szegény komcsikat még a Kúria is húzza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!