Horn Gábor az oroszok ellen hergel, pedig testvére velük üzletel

2022. március 03. 18:18

A Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke a napokban kritikus hangnemben beszélt a magyar-orosz gazdasági kapcsolatokról. Testvére nem biztos, hogy ugyanezen a véleményen van.

2022. március 03. 18:18
null

„Elítéljük Oroszországot, de továbbra is üzletelünk vele. Mondja Orbán, Putyin utolsó pillanatig kitartó barátja. (…) Csak elvszerűen, ahogy ezt már megszokhattuk, nincs szó morális kérdésekről, szolidaritásról vagy legalább őszinte együttműködésről a szövetségesekkel. Maradnak ismét a csupasz és szűkkörű gazdasági érdekek még most egy a szomszédunkban folyó háború kezdetén is” – írta a napokban közösségi oldalán Horn Gábor az orosz-ukrán háború kapcsán. 

Némiképp árnyalja az állásfoglalást a Magyar Nemzet értesülése, miszerint az Alternatív Közgazdasági Gimnázium az orosz Sberbankban tartotta pénzét, közel egymilliárd forintot. Az említett oktatási intézmény igazgatója, Horn György a magyar–orosz gazdasági kapcsolatok ellen felszólaló Horn Gábor testvére.

Nyitókép: MTI / Mohai Balázs

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huttentotta
2022. március 05. 02:21
Így van, Horn elvtárs. Attól hogy háború tört ki a szomszédunkban, még nem hülyültünk meg.
Felvidéki MAGYAR
2022. március 04. 06:32
Ennek a hájfejű magyargyűlölő zsidónak van kitanult szakmája?
zakar zoltán béla
2022. március 03. 21:45
Gyurika 1996-ban előadást tartott az epochák világáról nekünk egy városi nevelési értekezleten! Közben egyikünk kérdésére azt válaszolta, hogy egyik gyermeke Angliában tanul! Én szeretem az ateista szenteket........
józan paraszti ész
2022. március 03. 21:13
"Alternatív Közgazdasági Gimnázium az orosz Sberbankban tartotta pénzét, közel egymilliárd forintot" Ez meg hogy? Remélem állami támogatást nem kap az az "iskola".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!