EP-képviselő: Márki-Zay Péter szégyene, hogy fogyatékosság kifejezést pejoratívan használja

2022. január 25. 10:20

Elmondta, nagyon nehéz volt megállnia, hogy első felháborodásában ne írjon valami erős dolgot.

2022. január 25. 10:20
null

Kósa Ádám az Európai Parlament független képviselője Facebook-oldalára feltöltött videóban fejtette ki véleményét Márki-Zay Péter vasárnapi kijelentései kapcsán. Kifejtette, hogy „nagyon nehéz volt megállni, hogy első felháborodásomban ne írjak vagy nyilatkozzak valami erős dolgot, de egy politikus nem viselkedhet megfontolatlanul.” Elmondta, hogy sokakkal beszélt, de egy dolog közös volt az álláspontokban:

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. január 25. 18:49
Márki Zay nem politikus ő Gyurcsány bohóca.
makapaka2
2022. január 25. 18:44
Egész Magyarország szégyene, hogy az ellenzék egy ilyen hazug, arrogáns, nemzet ellenes bunkó ,Soros csicskát akar indítani miniszterelnök jelöltnek.
kapor tyütyü
2022. január 25. 13:03
Most egy pillanatra képzeljük el, tényleg csak a játék kedvéért gondoljunk bele, mi lenne, ha például a Fidesz bármelyik élvonalbeli politikusa – horribile dictu: Orbán Viktor – csak a felét, csak a Márki-Zay féle vállalhatatlan kijelentések töredékét megengedte volna magának. A Blaha lujza téren már lövészárkokat ásnának az ENSZ kéksisakosok. Igaz, az árkok ott vannak amúgy is ősz óta, szóval már csak a baloldali mainstreamet fölszabadító brüsszeli Che Guevarákra kell várni, akik valamiért késnek, alighanem hideg a január egy jó kis revolúcióhoz.
MayorAnna
2022. január 25. 12:05
MZP egy szarember - DE! - a fogyatékosság mindenképpen NEGATÍV. Például: az ember egy karral / egy szemmel / egy lábbal / csökkent értelmi képességgel - akárhogy csűrjük-csavarjuk - negatívban (hiányban) van. Aztán, hogy a negatívat pejoratívnak mondjuk? - semmiképp nem pozitív. Maradjunk ennyiben. Én értem, hogy ki kell vesézni ezt a faszfejet, de van bőven ezen kívül, mit vesézni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!