Fidesz: a baloldal az üzemanyagár befagyasztását sem támogatta

2022. január 15. 16:56

Horváth László emlékeztetett: a Fidesz-KDNP-kormány 2021 novemberében megálljt parancsolt az üzemanyagárak növekedésének.

2022. január 15. 16:56
null

A baloldal az üzemanyagár befagyasztását sem támogatta – közölte a Fidesz szóvivője szombaton az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatban. Horváth László emlékeztetett: a Fidesz-KDNP-kormány 2021 novemberében „megálljt parancsolt az üzemanyagárak növekedésének”, 480 forintban maximalizálta a benzin és a gázolaj árát.    

A kabinet a hatósági árazással határozott lépést tett az energiaárak és az infláció növekedésével szemben – mutatott rá.    

A Fidesz szóvivője úgy fogalmazott, a „baloldal persze – szokásához híven – ezt a döntést sem támogatta. A baloldal választott vezetője, Márki-Zay Péter személyesen is támadta az üzemanyagárak befagyasztását. Úgy fogalmazott, hogy ő semmilyen szociális komponenst nem tart indokoltnak az üzemanyagárak mérséklésében, sőt cinikusan azt is hozzátette, hogy a magyarok alkalmazkodjanak a magas árakhoz, és vegyenek kisebb autót” – fejtette ki Horváth László.    

Hangoztatta: a Fidesz-KDNP egyáltalán nem ért egyet ezzel a hozzáállással.    

„A mi célunk továbbra is az, hogy a magyar embereket megvédjük az Európa-szerte tapasztalható energiaár-növekedéstől, ezért kitartunk az üzemanyagok árának mérséklése mellett” – szögezte le a kormánypárti politikus.

(MTI)

Fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teklapavle
2022. január 15. 18:58
Hahó, vak Fidesz-szavazók! Tetszik a hatósági áras rosszabb minőségű benzin, ami miatt többször kell tankolnotok?
vajda.
2022. január 15. 18:57
A baloldal kúrta el az országot gyurcsány szerint.
sasszem
2022. január 15. 18:20
Az "ellenzék" magától is képes elhatárolódni!
Gullwing
2022. január 15. 17:52
Semmi gond a balliberális moslékra NE VONATKOZZON SEMMILYEN ÁRBEFAGYASZTÁS.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!