Megerősítette az ORFK a Városháza-gate ügyében tett házkutatásokat

2021. december 13. 14:59

A folyamatban lévő nyomozások érdekeire tekintettel a rendőrség az eljárásokról bővebb tájékoztatást nem ad – írta a Mediaworks Hírcentrum.

2021. december 13. 14:59
null

Az ORFK megerősítette: hétfőn több helyszínen tartott házkutatást a Nemzeti Nyomozó Iroda a Városháza-gate-tel összefüggésben. Az ügyben a hatóságok befolyással üzérkedés, csalás, hűtlen kezelés, vesztegetés és vesztegetés elfogadása miatt nyomoznak. Az index szerint többek között a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Attila úton lévő székházában is megjelentek a nyomozók.

A Mediaworks Hírcentrumnak az Országos Rendőrfőkapitányság közölte: „a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodánál folyamatban lévő eljárásokban a rendőrök a mai napon több helyszínen tartanak nyomozási cselekményeket. A folyamatban lévő nyomozások érdekeire tekintettel a rendőrség az eljárásokról bővebb tájékoztatást nem ad.”

Városháza-ügy: személyre szabottan írhatták ki a pályázatokat a főváros által áruba bocsátott ingatlanokhoz

„Ennyit arról, hogy minden átlátható, és bárki számára hozzáférhető a főváros háza táján” – fogalmazott kapcsolódó videójában az Anonymus-maszkos alak. Bővebben is érdekel...

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nakatomi
2021. december 13. 17:23
"Megerősítette az ORFK a Városháza-gate ügyében tett házkutatásokat" Elnézést, ha kötekedésnek tűnik. De nem a házkutatásokat erősítette meg. Azok valószínűleg megállnak a saját lábukon. Hanem a házkutatások tényét.
Bástyaelvtárs
2021. december 13. 16:57
A karmelita kolostorban több keresnivalója lenne a nyomozoknak...
Falfirka
2021. december 13. 15:28
miért vártatok ennyit? csehkati ügyében is? minden bizonyítékot volt idő eltüntetni. nagy tétben fogadnék, hogy nemhogy jogi de még politikai következménye sem lesz egyik ügynek sem.
Nehidd El
2021. december 13. 15:23
Kicsit hiányoznak a vezetőszáras fotók, de legközelebb remélhetőleg olyanok is készülnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!