Több baleset is történt Monornál, egy ember meghalt

2021. december 16. 14:05

Az M4 autóút Budapest felé vezető oldalán öt baleset is történt.

2021. december 16. 14:05
null

Az M4 autóút Budapest felé vezető oldalának 35-ös kilométerszelvényétől mintegy hat kilométeres útszakaszon 2021. december 16-án reggel több baleset történt a rendőrség közleménye szerint.

A csúszós, jeges úton, öt különböző helyszínen, összesen 14 jármű ütközött egymással. Az egyik, 35-ös kilométerszelvényben lévő balesetben egy ember súlyosan megsérült, egy másik, a 37-es kilométerszelvényben történt ütközés következtében egy 22 éves sofőr életét vesztette. A jelenlegi adatok szerint a többi baleset anyagi kárral végződött.

A rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a helyszínelés folyamatban van. A forgalmat a 41-es kilométerszelvénynél lévő gombai kihajtónál a 4-es főút irányába terelik. 

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2021. december 16. 20:59
Egy szolnoki vadászpilótát megkérdeztek, hogy nincs-e halálfélelme repülés közben. -Nincs - válaszolta - de a 4-es úton előfordul.
Dr. Greta Grünberg
2021. december 16. 20:29
Ideje korlátozni a klímagyilkos és emberiesség-ellenes népirtó autóforgalmat, csak kevés, lassú és önvezető autókat szabadna engedni és azt is csak akkor, ha legalább két személyt szállítanak, és még ezt sem mindenhol. Rendes kilométer- és emissziós zöldadó sem ártana végre, mert ami most van, az nevetségesen kevés.
Minnie
2021. december 16. 20:27
Állatmód mennek , már csak hétvégén használom, hétközben ha csak kicsit léped túl a megengedett sebességet, letolnak. roncs melósfurgonok rossz gumikkal,rossz világítással akár túlterherve szabálytalanul közlekednek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!